Izlet na dlani

PRVI NOVEMBER…Povratna letalska karta in 5 nočitev na Portugalskem (Porto) (letalo + B&B 4*), že za 118 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 5 dnevnih počitnic v času okrog prvega novembra (termin pet 30.10- sre 04.11.2015) za dve osebi na Portugalskem (Porto).

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Bergama, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 46 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Portu je na voljo 5 nočitev (za termin 30.10.-04.11.2015) v  zelo dobro ocenjenem B&B s 4*Pedra Iberica, kjer je cena za dve osebi že od 144 eur (Tripadvisor ocena tukaj).

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 5 nočitev (B&B 4* + letalo) v Portu tako znaša od  236 eur (oz. 118 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija B&B s 4* Pedra Iberica za dve osebi (5 nočitev) za 144 eur na povezavi tukaj

porto1

Rezervacija letov v Porto preko spodnje povezave (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Bergamo- Porto- Bergamo, že za 46 eur/osebo(termin 25 – 30.05.2015)porto2

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Bergama vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 38 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Portugalsko lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.