Izlet na dlani

PRVI NOVEMBER…Povratna letalska karta in 5 nočitev v Istanbulu (hotel 3*+ letalo) že od 156 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 6 dnevnih počitnic v času okrog prvega novembra (termin pet 30.10. – sre 04.11.2015) za dve osebi v Istanbulu.

Ugodne letalske karte vam omogoča letalska družba Wizz Air z odhodom iz Budimpešte, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 70 eur na osebo (v ceno ni vključena check in prtljaga, z izjemo manjše osebne prtljage).

V Istanbulu je na voljo 5 nočitev (za termin 30.10. – 04.11.2015) v odlično ocenjenenem hotelu v središču Istanbula s 3*Sultanahmet Park Hotel  Istanbul,  kjer je cena za dve osebi že od 171 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi  za 5 nočitev (hotel 3*+ letalo) v Istanbulu tako znaša od 311 eur (oz. 156 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
  Rezervacija hotela s 3* Sultanahmet Park Hotel Istanbul za dve osebi (5 nočitev) za 171 eur na povezavi tukaj

ist2

Rezervacija letov v Istanbul preko spodnje povezave :
Budimpešta – Istanbul – Budimpešta, že za 70 eur (termin 30.10. -04.11.2015)
ist2

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Istanbul lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.