Izlet na dlani

PRVI NOVEMBER! Povratna letalska karta in 8 nočitev na Šrilanki (letalo + hoteli) že za 457 eur na osebo!

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 11 dnevnih počitnic v času krompirjevih počitnic (tor 27.10.- pet 06.11.2015) za dve osebi na Šrilanki.
Ugodne letalske karte vam omogoča letalska družba Saudia z odhodom iz Milana, kjer je povratna letalska povezava za termin 27.10-5.11.2015  na voljo, že za 333 eur na osebo (v ceno je vključena tudi check in prtljaga standardnih velikosti oz mer letalske družbe Saudia). Na poti je prisoten 1 postanek v vsaki smeri.

Na Šrilanki smo vam pripravili kombinacijo bivanja v obalnem mestu Hikkaduwa (4 noči) in v prestolnici Colombo (4 noči). V mestu Hikkaduwa so na voljo 4 nočitve (za termin 28.10-01.11.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 5* Citrus Hikkaduwa, kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že od 133 eur. V Colombu so na voljo 4 nočitve (za termin 01.11-05.11.2015) v hotelu s 3* Cheriton Longdon Place, kjer je cena za dve osebi že od 114 eur. 

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 8 nočitev (hoteli + letalo) na Šrilanki tako znaša od 913 eur (oz. 457 eur na osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
– HIKKADUWA: Rezervacija hotela s 5* Citrus Hikkaduwa za dve osebi (4 nočitve + zajtrk) za 133 eur na povezavi tukaj
šrilanka2

– COLOMBO: Rezervacija hotela s 3*Cheriton Longdon Place za dve osebi (4 nočitve) za 114 eur na povezavi tukaj
srilanka4

Rezervacija letov na Šrilanko na spodnjem naslovu:
Povratna letalska karta Milano- Colombo – Milano, že za 343 eur/osebo (termin 27.10- 05.11.2015) (ang)
Povratna letalska karta Milano- Colombo – Milano, že za 333 eur/osebo (termin 27.10- 05.11.2015) (nem)

   srilanka1   

NASVET IZLET NA DLANI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com Airbnb (23 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Milana vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 38 eur v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Šrilanko lahko naročite tukaj.
VIZUM: Slovenskim državljanom vizum za Šrilanko je potreben. S 01. 01.2012 Šrilanka za vsa turistična in poslovna potovanja v to državo zahteva elektronsko odobritev potovanja (ETA – Electronic Travel Authorization). Več informacij o pridobitvi in cenah je dostopnih na naslednji spletni strani http://www.eta.gov.lk. Potrdilo ETA se lahko pridobi online in v tem primeru je cena nižja (okvirno 30 USD), lahko pa se pridobi tudi direktno ob vstopu v državo (35 USD). Vizum ima veljavnost do 30 dni (za namen turističnega obiska (do 2 vstopa)).

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.