Izlet na dlani

PRVOMAJSKA PLITVIČKA JEZERA! 1 noč v mobilnih hiškah v Big Bear Resortu že od 18,75 eur/osebo

Big bear resort, samo par sto metrov od regije Plitviška jezera. Idealen oddih za tiste, ki se radi sproščate, prav tako boste uživali tudi tisti, ki si ne predstavljate počitnic brez rekreacije.

Plitviška jezera so eden najlepših nacionalnih parkov v Evropi. Jezera in jame, gozdovi in livade, potoki, reke in slapovi Plitviških jezer kakor tudi bogat raznolik rastlinski in živalski svet s svojo lepoto navdušujejo in privlačijo obiskovalce celega sveta. Čarovnija kristalno jasnih modro-zelenih jezer traja skozi celo leto.

Pravijo, da prav vsak letni čas ima svoje čare in posebnost. Da je to res, nam kažejo Plitviška jezera, ki z vsakim menjanjem barve, vsakim novim bujenjem, obdana z ledom ali pa v senci krošnje dreves, dajejo poseben, neponovljiv in izjemen vtis.

Plitviška jezera so konstantna, ampak tudi vedno drugačna, tako da vas bodo nedvomno presenetila z nekim novim doživetjem ali novim spoznanjem.

Nov Big bear resort ob Plitviških jezerih in luksuzne mobilne hišice ponujajo sprostitev in uživanje v pravem pomenu besede.
Mobilne hiške Family Lux za 4 osebe so luksuzno opremljene. Imajo 2 ločeni sobi, 2 kopalnici, dnevno sobo, kuhinjo s šankom. V kuhinji je kuhalnik za vodo, mikovalovna peč, hladilnik, peč. V hiškah je na razpolago klima, TV, internet, uživate lahko na terasi in ne skrbite za parkirišče, saj je tudi to zagotovljeno.
Mobilne hiške Superior Lux za 6 oseb so luksuzno opremljene. Imajo 3 ločene sobe, dve kopalnici, prostorno dnevno sobo in v celoti opremljeno kuhinjo. Na razpolago je tudi klima, TV, internet, parikiršče.

Sprostite se ob uživanju na terasi in opazovanju sončnega zahoda ter igre otrok na igrišču. Če imate raje aktivnost, pa izkoristite ponudbo koles, kajakov ali posebnega safari doživetja.

Ponudba vključuje:

1x nočitev v mobilnih hiškah Family Lux za 4 osebe
Posteljnino, brisače

10% popust na a la carte ponudbo v restavraciji in resortu
Brezplačni Wi-Fi
Brezplačno parkirišče

 

Ponudba je unovčljiva od 30. 4. 2020 do 30. 5. 2020

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.