Izlet na dlani

PRVOMAJSKA TAJSKA! Letalske karte in 7 nočitev na Tajskem (Krabi+Bangkok) že za 555 eur!

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 9 dnevnega dopusta v času prvomajskih počitnic (termin pon 25.04. – sre 04.05.2016) za dve osebi na Tajskem (Krabi in Bangkok).
Ugodne letalske karte vam omogoča letalska družba Etihad z odhodom iz Benetk, kjer je povratna letalska povezava za osebo na voljo, že za 396 eur na osebo (v ceno je všteta tudi check in prtljaga). Med letom imate postanek v Dohi. Na Tajskem je na voljo ugodni povratni interni let iz Bangkoka v Krabi (od 57 eur/osebo; brez check in prtljage).

Na Tajskem je na voljo skupno 7 nočitev (za termin 26.04.-03.05.2016). Prvih pet noči na Krabiju (Ao Nang) (termin 26.04.-01.05.2016) so na voljo v zelo dobro ocenjenem hotelu v Ao Nangu s 4*The Small Krabi, kjer je cena za dve osebi že od 129 eur (Tripadvisor ocena tukaj).

V Bangkoku sta na voljo dve nočitvi (termin 01.05.-03.05.2016) v zelo dobro ocenjenem hotelu na Sukhumvitu s 4*Citrus Sukhumvit 11 Hotel, kjer je cena za dve osebi že od 75 eur (Tripadvisor ocena tukaj).

Skupna cena celotnega paketa (hoteli + letalo iz Benetk + notranji let) za dve osebi za 7 nočitev  na Tajskem (Krabi+ Bangkok) tako znaša od 110 eur (oz. 555 eur na osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
-KRABI (AO NANG): Rezervacija hotela s 4*The Small Krabi za dve osebi (5 nočitev) za 129 eur na povezavi tukaj

bkk4

-BANGKOK: Rezervacija hotela s 4*Citrus Sukhumvit 11 Hotel za dve osebi (2 nočitvi) za 75 eur na povezavi tukajbkk3

Rezervacija letalskih kart iz Benetk v Bangkok je mogoča preko primera na spodnji povezavi: (termin 25.04-03.05.2016)(dejanski prihod 26.4.; dejanski povratek 4.5.)
Benetke (VCE) – Bangkok (BKK) – Benetke (VCE), že za 396 eur
(ang. povezava skyscanner.net)
bkk2

Na voljo tudi povezava iz Ljubljane v Bangkok (termin 25.04.-03.05.2016) za 435 eur!
Ljubljana (LJU) – Bangkok (BKK) – Ljubljana (LJU), že za 435 eur (ang. povezava skyscanner.net)

bkk5

Povratno letalsko povezavo iz Bangkoka na Krabi, lahko rezervirate na povezavi spodaj (termin 26.04-01.05.2016):
Bangkok (DMK)-Krabi (KBV)- Bangkok (DMK), že od 57 eur (v ceno ni vključen strošek check in prtljage) (angl.povezava skyscanner)

bkk1

Opomba: Letališči v Bangkoku se razlikujeta. Mednarodni let prileti na BKK, interni let za Krabi je iz DMK!

Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj).
V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom.

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoz iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA:
Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (18 eur popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
VIZUM: Vizum za vstop na Tajsko ni potreben!

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.