Izlet na dlani

PRVOMAJSKE POČITNICE! Povratna letalska karta iz Benetk in 7 nočitev v Maroku (letalo + hotel 3*), že od 186 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 8 dnevnega dopusta v času prvomajskih počitnic (sob 23.04.- sob 30.04.2016) za dve osebi v Maroku.
Ugodne letalske karte vam omogoča letalska družba Royal Maroc z odhodom iz Benetk v Casablanco, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 89 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Maroku smo vam pripravili kombinacijo bivanja v mestih Casablanca (1 noč)Fez (3 noči) in Meknes (3 noči).

V mestu Casablanca je na voljo 1 nočitev (za termin 23.04-24.04.2016) v dobro ocenjenem hotelu s 3*Ibis Casablanca City Center, kjer je cena za dve osebi že od 46 eur. V mestu Fez so na voljo 3 nočitve (za termin 24.04-27.04.2016) v zelo dobro ocenjenem hotelu s 3*Riad Louna Hotel Fez, kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že od 81 eur in v Meknesu so na voljo 3 nočitve (za termin 27.04-30.04.2016) v dobro ocenjenem hotelu s 3*Riad Idrissi, kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že od 66 eur.  

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 7 nočitev (hotel 3* + letalo) v Maroku (Casablanca+Fez+Meknes) tako znaša od 371 eur (oz. 186 eur na osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
– CASABLANCA: Rezervacija hotela s 3*Ibis Casablanca City Center za dve osebi (1 nočitev) za 46 eur na povezavi tukaj

marok2

– FEZ: Rezervacija hotela s 3*Riad Louna Hotel Fez za dve osebi (3 nočitve + zajtrk) za 81 eur na povezavi tukaj

marok3

– MEKNES: Rezervacija hotela s 3*Riad Idrissi za dve osebi (3 nočitve + zajtrk) za 66 eur na povezavi tukajmarok4

Rezervacija letov v Maroko (Casablanca) na tem naslovu (v iskalnik ki se vam odpre vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Benetke – Casablanca – Benetke, že za 89 eur/osebo (termin 23.04- 30.04.2016)
   marok1

NASVET IZLET NA DLANI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com Airbnb (18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Benetk vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Maroko lahko naročite tukaj.

– Enosmerna vozovnica za vlak med Fezom in Meknesom znaša okvirno 5 eur.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.