Izlet na dlani

PRVOMAJSKI IZLET V OMAN! Letalska karta iz Ljubljane in 4 nočitve v Muškatu (letalo + hotel 3*) že za 441 eur!

Pripravili smo vam zanimivo in ugodno kombinacijo 6 dnevnih počitnic v času okrog prvega maja (sre 27.04.- pon 02.05.2016) za dve osebi v prestolnici Omana, Muškatu.
Ugodne letalske karte vam omogoča letalska družba Etihad z odhodom iz Ljubljane, kjer je povratna letalska povezava za termin  27.04- 01.05.2016 na voljo, že za 352 eur na osebo (v ceno je všteta tudi check in prtljaga). Na poti sta prisotna 2 postanka v vsaki smeri.

V Muškatu so na voljo 4 nočitve (za termin 27.04.-01.05.2016) v hotelu s 3* Crystal Suites Muscat, kjer je cena za dve osebi že od 178 eur (Tripadvisor ocena tukaj).

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 4 nočitve (hotel 3* + letalo) v Omanu tako znaša od 882 eur (oz. 441 eur na osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3* Crystal Suites Muscat za dve osebi (4 nočitve) za 178 eur na povezavi tukaj
oman2

Rezervacija letov iz Ljubljane v Oman preko spodnje povezave:
Ljubljana (LJU) -Muškat (MCT)- Ljubljana (LJU), že za 352 eur/osebo (termin 27.04.- 01.05.2016, dejanski povratek 2.5.) (angl povezava skyscanner)oman1

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč in nazaj vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (18 eur popusta)
VIZUM: Slovenskim državljani potrebujejo vizo za vstop v Oman, vizo lahko pridobite ob vstopu v državo. 
VODNIK
: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

NASVET NA DLANI: Kako izvesti rezervacijo letalske karte preko spleta in na kaj je potrebno biti pozoren si preberite na povezavi tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.