Izlet na dlani

PRVOMAJSKI ODDIH! 3 noči v mobilni hiški v kampu ob Gardskem jezeru že od 30 eur na osebo

Prvomajski oddih na Gardskem jezeru! Približno na pol poti med Benetkami in Milanom, leži Gardsko jezero, priljubljena turistična destinacija in največje italijansko jezero. Kot največje italijansko jezero sega v kar tri pokrajine: Veneto, Lombardija in Južna Tirolska (Trentino). Jezero je ledeniškega nastanka in ima mediteransko klimo, zato boste lahko uživali v prijetnem vonju pomaranč, limon in bergamotke, tu pa uspevajo tudi trte in oljke ter palme in oleandri, saj je poleti zelo vroče.

Na voljo so trije kampi: Cisano, Serenella in Butterfly. Odločitev o vaši namestitvi je odvisna od želja in razpoložljivosti.

Letovišče Camping Cisano se nahaja na obali Gardskega jezera. Do znanih turističnih mest Lazise in Bardolino se lahko sprehodite. Ponudba kampa obsega peščeno plažo, bazene in športne objekte, otroško igrišče, igrišče za tenis in mini golf, restavracijo s picerijo, slaščičarno in priročen supermarket.

Nastanitev Camping Serenella se nahaja ob Gardskem jezeru, tik pred krajem Bardolino. Ponuja 2 bazena, različne vodne športe, fitness, brezplačno zasebno parkirišče, restavracijo in bar. Nastanitev je oddaljena približno 1 km od centra kraja Bardolino in 20 min vožnje od tematskega parka Gardaland.

Nastanitev Butterfly Camping je lociran na promenadi ob nabrežju Gardskega jezera, 800 m od železniške postaje Peschiera Del Garda. Tematski park Gardaland je oddaljen 5 min vožnje z avtomobilom. Do plaže je 4 minute hoje. Ta nastanitev je odlično ocenjena za razmerje med ponudbo in cenami v Peschieri del Garda. Ponudba kampa obsega mini market, bar s prigrizki in restavracijo z lokalnimi ter mednarodnimi specialitetami in 2 poletna zunanja bazena.

Mobilna hiška Happy Standard (24m2) je klimatizirana in primerna za 5 odraslih in enega otroka (150 cm, max. 60 kg). Ima kopalnico, eno spalnico z zakonsko posteljo in eno s tremi enojnimi ležišči. Iz kavča v kuhinji dobimo še eno posteljo. V kuhinji je hladilnik z majhnim zamrzovalnim delom, štedilnik s 4 gorilniki, pomivalno korito. Zunaj je miza s stoli, dva ležalnika ali pokončna stola, ponekod je na voljo senčnik ali gazebo. Televizije ni. Kajenje ni dovoljeno.

Ponudba vključuje:

3x nočitev v mobilni hiški Happy Standard za do 4 osebe

Porabo elektrike, vode in plina
Eno parkirno mesto

 

Ponudba je unovčljiva od 18. 4. 2020 do 9. 5. 2020

Več info + rezervacija kupona tukaj:
Megabon

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.