Izlet na dlani

RIMSKE TERME! 2 noči s polp. v Hotelu Zdraviliški dvor 4* že za 104,5 eur na osebo

V srcu neokrnjene narave, kjer se srečata bogata zgodovina in sodobna arhitektura, tradicija pripoveduje zgodbo o Rimskih termah. Tančica klasike, ki jo obdaja, v sebi nosi neminljiv čar in večno lepoto, s katero obiskovalce popelje v zdraviliški raj.

Rimske terme se nahajajo v Rimskih Toplicah, ob reki Savinji, kjer pod pobočjem visokega Stražnika iz triadnih dolomitskih skal izvirajo vrelci s termalno vodo. Zdravilnost termalnih voda iz tega območja so znali ceniti že stari Rimljani.

Dolina Rimskih Toplic obdajajo gozdnata pobočja okoliških hribov, ki kotlino ščitijo pred vetrom in poletno vročino. V sebi hranijo bujno vegetacijo in eksotične rastline iz vseh koncev sveta, kar obiskovalcem omogoča sprostitev in uživanje v raznoliki naravi. Prav to pa je tisto, kar naredi Rimske terme in njihovo okolico še posebej atraktivno.

Rimske Terme vam ponujajo različne tipe namestitve, kjer bo vsak obiskovalec našel nekaj po svojem okusu. Hoteli so pravi biseri obkroženi z bujno vegetacijo. Pozitivni učinki termalnih vrelcev bodo v vas vzbudili željo po ustvarjanju, sproščanju in oddihu. Samo za vas smo pripravili ponudbo storitev za boljše počutje, ohranitev zdravja in delovne ter kreativne energije.

Ponudba vključuje:

2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi
2x polpenzion (bogat samopostrežni zajtrk in večerja) za 2 osebi
Neomejeno kopanje v termalnem bazenskem kompleksu
Brezplačni Wi-Fi
Bon v vrednosti 10 € za storitve wellness centra Amalija ali za Historični del vodnih nimf (unovčljiv za 1 wellness storitev, ki presega znesek 50 € na osebo)

Za razgibano jutro – vaje v Re – Ha bazenu pod strokovnim vodstvom fizioterapevta (pon – sob ob 8h)
Najem palic za nordijsko hojo (2x za 2 uri)
Neomejen vstop v fitness center Rimske terme
Pitje termalne vode iz Amalijinega vrelca
Animacijski program
Brezplačno parkirišče v hotelski parkirni garaži hotela Rimski dvor

 

Kupon je unovčljiv od 7. 5. do 11. 5. 2018, od 14. 5. do 22. 6. 2018 in od 26. 6. do 31. 8. 2018; doplačilo za vikend (od četrtka do sobote) znaša 20 €

 

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.