Izlet na dlani

ROADTRIP! Letalska karta in 7 nočitev v Emiratih (Dubaj+Abu Dhabi+Al Ain) (letalo + hoteli 4/5*+ rentacar), že od 426 eur

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 8 dnevnih počitnic v aprilu (čet 07.04- čet 14.04.2016) za dve osebi v sončnih Emiratih. Ugodne povratne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik WizzAir  z odhodom iz Budimpešte že za 185 eur. V ceno ni vključen kos check in prtljage.

V mestih Dubaj, Abu Dhabi in Al Ain je na voljo skupno 7 nočitev v različnih hotelih s 4/5* že za ceno že od 109 eur naprej za dve osebi (skupna cena vseh hotelov za 7 nočitev za dve osebi znaša 382 eur) . Prevzem in oddaja avtomobila je mogoča na letališču v Dubaju ob prihodu/odhodu, za ceno najema od 158 eur za vseh 7 dni.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi (hoteli + letalo + avtorent)  v Emiratih tako znaša od 852 eur oz. 426 eur/osebo.
_________________________________________________________________________________________________________
LETALO:
Rezervacijo letalskih kart  iz Budimpešte v Dubaj (termin 07.04.-14.04.2016) lahko izvedete s klikom na spodnjo povezavo in sledite postopku rezervacije:
Budimpešta (BUD)- Dubaj (DWC)- Budimpešta (BUD), že za 185 eur (angl.povezava skyscanner)

dub1

HOTELI:
Podatki o hotelih in rezervacije:
– DUBAJ: Rezervacija hotela 4*Best Western Premier Deira za dve osebi za 3 nočitve za 132 eur (termin:07.04.-10.04.2016)
dub2

– ABU DHABI: Rezervacija hotela 4*One to One Hotel-The Village za dve osebi za 2 nočitvi za 109 eur (termin:10.04-12.04.2016)
dub3

– AL AIN: Rezervacija hotela 5*Hili Rayhaan by Rotana  za dve osebi za 2 nočitvi za 141 eur (termin:12.04.-14.04.2016)
dub4

AVTORENT
Prevzem in oddaja avtomobila je mogoča na letališču v Dubaju (DWC) ob prihodu/odhodu, za ceno najema od 100 eur za vseh 7 dni Za Skyscanner ponudbo avtorentov preverite na povezavi tukaj.
dub5

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoz iz Ljubljane letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik  Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA
Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (18 eur popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za ZDA in posamezna mesta lahko naročite tukaj.
VIZUM: Za vstop v Emirate vizum ni potreben.

Kaj vse zanimivega početi v Združenih Arabskih Emiratih oz v naštetih mestih si lahko ogledati na Tripadvisorju.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave tako za letalske karte kot tudi za hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.