Izlet na dlani

ROMANTIČNO RAZVAJANJE Z GOLFOM! 2 noči z zajtrkom + večerja v Hotelu Golf Grad Mokrice/Dependansa Hotela Golf Grad Mokrice 4* (+ golf+ kopanje+ wellness Terme Čatež) že za 139,5 eur/osebo

Izjemno bogati program Hotela Golf Grad Mokrice v čudovitem kraju, obdanim z neokrnjeno naravo! Odlična ponudba za aktivno romantični oddih. Naučite se igrati golf, plavajte v bazenih, sprostite se v savnah in kopelih!

Hotel Golf Grad Mokrice se nahaja v srednjeveškem gradu na hribu, sredi golf igrišč, s pogledom na zeleno podeželje. Je hotel visoke kategorije, ki predstavlja popolno kombinacijo preteklosti in modernosti. Za mogočnimi zidovi so prostori, opremljeni z elegantnim starinskim pohištvom in prežeti z udobjem, prilagojenim sodobnemu gostu.

Elegantno, stilno opremljene sobe vključujejo zasebno kopalnico s kadjo ali prho, satelitsko TV, minibar in pisalno mizo. Poleg sob, hotel ponuja tudi razkošne apartmaje, odlično à la carte restavracijo, vinsko klet in konferenčne prostore.

V neposredni bližini Hotela Golf Grad Mokrice se nahaja Depandansa, skrita v tišini dvestoletnega angleškega parka. Ponuja dvoposteljne sobe in apartma. Objekta sta obdana z igriščem za golf z 18 luknjami. Avtocesta A2, ki povezuje Ljubljano in Zagreb, je oddaljena le 2 km.

Ponudba vključuje:

2x nočitev v dvoposteljni sobi v Hotelu Golf Grad Mokrice ali v Dependansi Hotela Golf Grad Mokrice za 2 osebi
2x zajtrk za 2 osebi
Dobrodošlico s sadjem in penino v sobi
1x demo dan na golfu (60 minut učenja osnov golfa in 60-minutni trening udarcev, golf oprema in učitelji vključeni v ceno) za 2 osebi
1x romantična večerja ob svečah v grajski restavraciji (pijača ni vključena) za 2 osebi

1x obisk Rimsko-irskih kopeli v Centru zdravja in lepote v Hotelu Terme v Termah Čatež za 2 osebi (oddaljene 9 km)
Neomejeno kopanje v notranjem in zunanjem bazenu Hotela Terme
Uporabo savn in fitnesa v Hotelu Terme
2x dnevno vstop v zimsko ali poletno Termalno riviero*
1x dnevno vstop bazenski kompleks Hotela Čatež
Kopalni plašč

 

Ponudba je unovčljiva od 8. 4. 2020 do 1. 7. 2020

 

Več info + rezervacija kupona tukaj:
Megabon

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.