Izlet na dlani

ROMANTIKI POZOR! Povratna letalska karta in 4 nočitve v Parizu (letalo + hotel 2*) že za odlilčnih 164 eur na osebo!

Ste za zajtrk s francoskim rogljičem, okusno belo kavo in razgledom na eno izmed pariških znamenitosti? Eifflov stolp, galerija Louvre, Notre Damski zvonik, Slavolok zmage so le ene izmed lepot, ki si jih je vredno ogledati. Nedaleč stran se nahaja tudi veličastni Versailski dvorec, ki vas bo osupnil z veličino in zelenjem. V Parizu imate resnično veliko za početi, ne pozabimo pa tudi, da je to mesto za romantike in zaljubljene, zato vam bodo 4 noči minile hitreje kot bi si mislili. Pariz je v maju še posebaj mikaven, mikavna pa je tudi cena naše ponudbe! Za vas smo pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v maju (termin sre 20.- ned 24.05.2015) za dve osebi v Parizu, ki vam ponuja nepozaben dopust.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Benetk (Treviso) , kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za zelo ugodnih 50 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Parizu so na voljo nočitve (za termin 20.-24.05.2015) v dobro ocenjenem hotelu s 2*Au Royal Mad, kjer je cena za dve osebi že 228 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 4 nočitve (hotel 2*+ letalo) v Parizu tako znaša od 328 eur (oz.164 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
– Rezervacija hotela s 2*Au Royal Mad za dve osebi (4 nočitve) za 228 eur na povezavi tukaj

parhot2

Rezervacija letov v Pariz preko spodnje povezave nizkocenovnega ponudnika Ryanair (vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Benetke (TSF) – Pariz (BVA) – Benetke (TSF), že za 50 eur na osebo (termin 20 – 24.05.2015)

pariz

OSTALI PODATKI:
PREVOZ: Prevoze iz Ljubljane do bližnjih letališč vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA: Najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tukaj: hoteli.izletnadlani.com, Airbnb (25USD popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Pariz lahko naročite tukaj.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Slepi Potnik

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.