Izlet na dlani

SANJSKI DOPUST! Paket vseh letalskih kart in hotelov v Maleziji ter na Baliju že od 550 eur na osebo (Termin PRVI NOVEMBER!)

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in zelo ugodno kombinacijo sanjskega dopusta v Maleziji in na rajskem otoku Bali. Gre za 12 dnevni dopust za dve osebi (termin 27.10-07.11.2015). Ugodne open jaw letalske karte iz Benetk v Malezijo (Kuala Lumpur) in povratkom iz Balija (Denpasar) za navedeni termin vam omogočajo letalske družbe  KLM/ Airfrance/ Alitalia in sicer že od 398 eur na osebo. V ceno je vštet tudi kos check in prtljage standardnih KLM/Airfrance/Alitalia mer oz. velikosti.

Ugodne enosmerne povezave Kuala Lumpur-Denpasar vam omogočajo številni nizkocenovniki, že za okvirno od 50 eur naprej (brez prtljage).

V Maleziji (Kuala Lumpur) so na voljo 4 nočitve (za termin 28.10.-01.11.2015) v  hotelu s 3*Crossroad Hotel, kjer je cena za dve osebi že od 111 eur naprej

Na Baliju (Seminyak) je na voljo 5 nočitev (za termin 01.11.-06.11.2015) v hotelu s 3* De’lu Villas & Suite Seminyak, kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že od 89 eur naprej.

Skupna cena celotnega paketa (vsi hoteli + vse letalske povezave) za dve osebi za skupno 9 nočitev v Maleziji in na Baliju tako znaša od 1100 eur (oz. 545 eur na osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
MALEZIJA- Rezervacija hotela s 3*Crossroad Hotel za dve osebi (4 nočitve) za 111 eur na povezavi tukaj

kulh

BALI- Rezervacija hotela s 3* De’lu Villas & Suite Seminyak za dve osebi (5 nočitev + zajtrk) za 89 eur na povezavi tukaj

balih

Rezervacija letov na v Malezijo in iz Balija (ze termin 27.10.-06.11. 2015) na spodnji povezavi (klik na spodnjo povezavo in sledenje postopku rezervacije):
Benetke (VCE) – Kuala Lumpur (KUL); Denpasar (DPS)- Benetke (VCE), že za 398 eur (ang. povezava vayama.ie)

kul-bali2

Ugodne enosmerne povezave Kuala Lumpur-Denpasar vam omogočajo številni nizkocenovniki, že za okvirno od 52 eur naprej (za enosmerno povezavo brskaj tukaj).

Na voljo so tudi drugi termini, podani termin v prispevku je naveden zgolj kot primer. V povezavo za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.
Za drugimi razpoložljivimi termini lahko brskate s pomočjo  slovenskega metaiskalnika t.i. Iskalnika na dlani (več o iskalniku, naložitev aplikacije in uporaba tukaj).
V kolikor potrebujete pomoč ali nasvet v zvezi z online rezervacijo letalskih kart, paketov ali uporabo iskalnika to izpostavite v komentarje pod prispevkom ali nam pišite.

OSTALI PODATKI:
ZAVAROVANJE: Pred odhodom v tujino vam priporočamo sklenitev najbolj kompletnega turističnega zavarovanja Zavarovalnice Triglav. Do 20% ugodneje ga lahko sklenete tukaj (klik na povezavo). Pakete zavarovalnih kritij in cene si lahko ogledate tukaj.

PREVOZ: Prevoz iz Ljubljane do Benetk vam omogoča nizkocenovni prevoznik  Goopti, že od 14 eur v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
PRENOČIŠČA:
Ostala najugodnejša prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: HotelscombinedAirbnb (23 eur popusta)
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Bali in Malezijo lahko naročite tukaj.
VIZUM: Slovenskim državljanom vizum za vstop v Malezijo ni potreben, medtem ko za vstop v Indonezijo je potreben. Državljani Republike Slovenijo lahko vstopni vizum pridobijo ob prihodu v Republiko Indonezijo.  Potni list mora imeti veljavnost še najmanj šest (6) mesecev na dan vstopa v državo. Veljavnost vizuma urejenega ob vstopu v državo je 30 dni in znaša 25 USD (18 eur). Obvezno je tudi plačilo letališke takse na odhodnem letališču v Indoneziji, ki je odvisna od samega letališča in znaža nekje max do 10 eur na let/osebo (več o Airport Embarcation Tax na naslovu tukaj). Več podatkov o Indoneziji na MZZ.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.