Izlet na dlani

SEPTEMBER! Povratna letalska karta in 3 nočitve v Makedoniji (Skopje) (letalo + hotel 4*), že od 69 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v septembru (ned 27.09.- sre 30.09.2015) za dve osebi v Makedoniji (Skopje).
Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Wizz Air z odhodom iz Trevisa, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 30 eur/osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V Skopju so na voljo 3 nočitve (za termin 27.09. – 30.09.2015) v hotelu s 4*Art Hotel Public Room Skopje, kjer je cena za dve osebi že od 78 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve (hotel 4* + letalo) v Makedoniji tako znaša od 138 eur (oz. 69 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 4* Art Hotel Public Room Skopje za dve osebi (3 nočitve) za 78 eur na povezavi tukaj
skopje2

Rezervacija letov v Makedonijo preko spodnje povezave (vstavite podatke vidne na sliki):
Treviso -Skopje-Treviso, že za 30 eur na osebo (termin 27.09- 30.09.2015)
 skopje1

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

OSTALI PODATKI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com , Airbnb (23 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Trevisa vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 14 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za  Makedonijo lahko naročite tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.