Izlet na dlani

SEPTEMBRSKI ODDIH NA KRKU! 2 noči s polp. v Hotelu Resort Dražica že za 82,5 eur na osebo (1 otrok gratis)

Preživite nepozabne počitnice v Hotelu Dražica v mestu Krk. Krk je mesto z bogato kulturno in zgodovinsko dediščino in je zaradi svojega položaja odlično izhodišče za obisk številnih znamenitosti na otoku Krk. Ponuja široko paleto vrhunskih lokalnih proizvodov in specialitet, kot tudi številne športne objekte. 

Hotel Resort Dražica se nahaja neposredno ob plaži in le 800 metrov od centra Krka. Resort je sestavljen iz treh poslopij – Hotel Dražica in aneksov Villa Lovorka in Tamaris -, ki se nahajajo v bližini kompleksa z bazenom in teraso za sončenje, in majhnim prilagojenim za otroke. Obdan z borovim gozdom in zelenjem, v bližini plaže z modro zastavo, je Hotel Resort Dražica odlična izbira za prosti čas in užitek. Največji objekt v naselju je hotel Dražica, ki ima 137 nastanitvenih enot, medtem ko imajo depandanse Villa Lovorka in Tamaris, oddaljene le 50 metrov od hotela, skupaj 99 nastanitvenih enot. Vse nastanitvene enote Hotela Resorta Dražica so klimatizirane (klima se vključuje iz centralnega sistema), opremljene s satelitskim LCD televizijorjem, sefom, brezžičnim internetom (WLAN/ Wi-Fi), telefonom z direktno linijo ter sušilcem za lase.

Ponudba vključuje:

2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let na dodatnem ležišču brezplačno)
Bivanje v enem izmed objektov Resorta Dražica (Hotel Dražica, Vila Lovorka, Vila Tamaris), odvisno od razpoložljivosti
2x polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja) za 2 osebi
Pijačo ob večerji iz avtomata za pijačo (voda, sok, pivo ali vino)

Tematske večere v restavraciji hotela Dražica – nacionalni večer z nastopom klape (ob torkih)
Uporabo zunanjih bazenov s prostorno teraso za sončenje in ležalnikov (odvisno od vremenskih razmer in glede na razpoložljivost)
Uporabo fitness studia
Brezplačni Wi-Fi
Brezplačno parkirišče

 

Ponudba je unovčljiva od 15. 9. 2019 do 18. 9. 2019

 

Več info + rezervacija kupona tukaj:
Megabon

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.