Izlet na dlani

SICILIJA! Povratna letalska karta in 3 nočitve v Palermu (letalo + hotel 3*), že od 116 eur na osebo!

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v oktobru (podaljšani vikend) (čet 22.10.- ned 25.10.2015) za dve osebi v sicilijanskem mestu Palermo.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Trevisa, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin  na voljo, že za 59 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne manjše osebne prtljage do 10kg).

V Palermu so na voljo 3 nočitve (za termin 22.10.- 25.10.2015) v zelo dobro ocenjenem hotelu v središču mesta  s 3*Residence Hotel Gloriakjer je cena za dve osebi že od 113 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve  v Palermu na Siciliji (hotel+ letalo) znaša od 231 eur (oz. 116 eur na osebo). 

Podatki o hotelu in rezervacija:
Rezervacija hotela s 3*Residence Hotel Gloria  za dve osebi (3 nočitve) za 113 eur na povezavi tukaj

palermo1

Rezervacijo letov iz Trevisa v Palermo izvedete preko spodnje povezave:
Treviso-Palermo-Treviso, že za 59 eur na osebo
    palermo2

NASVET IZLET NA DLANI:
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Trevisa vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 14 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Sicilijo lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.