Izlet na dlani

SILVESTROVO!!! Letalska karta in 3 nočitve v italijanskem obalnem mestu Bari (letalo + hotel 4* + zajtrk), že za 148 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v času praznovanja novega leta ( tor 29.12.- pet 01.01.2016) za dve osebi v italijanskem obalnem mestu Bari.

Ugodne letalske karte vam omogočata nizkocenovnika Ryanair in Volotea z odhodom iz Benetk/Trevisa, kjer je kombinacija letalskih povezav za navedeni termin  na voljo, že za 78 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne manjše osebne prtljage do 10kg).

V mestu Bari so na voljo 3 nočitve (za termin 29.12.- 01.01.2016) v zelo dobro ocenjenem hotelu v središču mesta  s 4* Barion Hotel Bari, kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že od 139 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve  v mestu Bari (hotel s 4* z zajtrkom+ letalo)  (termin 29.12.- 01.01.2016) tako znaša  295 eur (oz. 148 eur na osebo). 

Podatki o hotelu in rezervacija:
Rezervacija hotela s 4* Barion Hotel Bari za dve osebi (3 nočitve + zajtrk) za 139 eur na povezavi tukaj
bari2

Rezervacijo letov iz Benetk oz. Trevisa v Bari izvedete preko spodnje povezave (rezrvacija se izvede ločeno na straneh prevoznikov Volotea in Ryanair)
Benetke- Bari – Treviso, že za 78 eur na osebo
bari1


ZAVAROVANJE: Pred odhodom v tujino vam priporočamo sklenitev kompletnega turističnega zavarovanja Zavarovalnice Triglav. Zavarovalna premija za 8 dni znaša od 11,33 eur naprej (individualno) ali od 18,79 eur (družinsko). Do 10% ugodneje ga lahko preko spleta sklenete tukaj (klik na povezavo).

 

NASVET IZLET NA DLANI:

– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Trevisa vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 16 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Italijo lahko naročite tukaj.

IZLET NA DLANI PRIPOROČA: Dnevni izlet za ogled vasice Alberobello, ki je pod Unescovo zaščito.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.