Izlet na dlani

SKOK NA SLOVENSKO OBALO! 2 noči z zajtrkom v hotelu Pristan v Kopru že za 72 eur na osebo

Garni hotel Pristan je edini hotel v Kopru, ki se ponaša s ponudbo in udobjem štirih zvezdic z izrednim posluhom za želje gostov.

Leži na robu zgodovinskega koprskega mestnega jedra, kjer se prepletata preteklost in sodobnost. Zaradi bližine največjih podjetij v Kopru (Luka Koper, Intereuropa, Banka Koper, OMV Istrabenz…) so redni gostje hotela predvsem poslovneži. Sredi poslovnega središča hotel nudi mirno delovno okolje, prostore za sestanke, srečanja, izobraževanja ali počitek po napornem delovnem dnevu. Bogata zgodovina je mestu in zaledju zapustila številne kulturno-zgodovinske spomenike, zato hotel privablja tudi vedno več turistov.

Zunanji videz hotela je unikaten, saj se vse linije združujejo v enotno podobo velike barke. Ni pa samo zunanjost tista, ki poudarja enkratnost hotela Pristan. Zaradi manjših kapacitet je oseben kontakt med hotelskim osebjem in gosti toliko pristnejši, organiziranost dela pa omogoča, da se osebje posveti vsakemu gostu posebej in mu kar najbolje ugodi v iskanju udobja.

Ponudba vključuje:

2x nočitev za 2 osebi
2x zajtrk za 2 osebi
2x kavo po izbiri v kavarni hotela

Popust na karte za Aquapark Žusterna
Brezplačni Wi-Fi
Brezplačno parkirišče

 

Ponudba je unovčljiva do 30. 9. 2020

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.