Izlet na dlani

SLO BLOG: Brackoti na potovanju oz. Popotniški dnevnik družine na potepu po svetu

Tokrat vam predstavljamo zanimiv blog poznan po imenu BRAČKOTI NA POTOVANJU. Gre za slovenski blog družine Bračko, ki pripoveduje svoje zgodbe s potepanj po vsem svetu.

Kdo je pisec bloga: Pisec bloga je oče Bračko oz. Davor Bračko. Na svojem blogu so o sebi zapisali tako: smo štiričlanska družina: Sabrina, Davor, Sara in Maša. Smo radovedni, prilagodljivi, večinoma nezahtevni, radi spoznavamo vse kar je novega in obožujemo potovanja. Tako odkrivamo nove dežele, spoznavamo drugačne kulture in se jih učimo sprejemati. Radi se družimo z domačini, raziskujemo, se gremo pustolovce, preizkušamo eksotično hrano…, skratka radi uživamo življenje. Seveda smo potovali že pred enoletnim potovanjem in potujemo še danes.

Na kratku o blogu: Seznam njihovih obiskanih dežel je zelo dolg, k čemur vsaj delno prispeva tudi njihova enoletna pot okrog sveta. Odkar potujejo kot družina, so obiskali več kot 50 držav na vseh celinah sveta. Več o deželah, ki smo jih obiskali, na strani Naša potovanja. Izdali so tudi knjižno različico zgodbe s svojega enoletnega družinskega potovanja: Bračkovi na potovanju.

V blogu pišejo o: vseh potovanjih, ki so jih opravili med leti 2001 in 2015. Zgodbe so iz številnih evropskih dežel pa tudi iz oddaljenih azijskih in južno ameriških dežel. Če iščete nasvete za družinska potovanja, je omenjeni blog zagotovo prava stran. Obiskane dežele imajo poleg opisa in javljanja tudi nazoren grafični material.

Izlet na dlani svetuje prebiranje objave:  kot zanimivo objavo na blogu bi izpostavili npr. objavo z naslovom: Šrilanka- Turistom prijazna dežela (prispevek si ogledate na povezavi tukaj).

Podatki o blogu Brackoti na potovanju:
Spletna stran: http://brackotinapotovanju.si/
Facebook: https://www.facebook.com/BrackotiNaPotovanju
Naročilo knjige: http://brackotinapotovanju.si/knjiga/

Prijetno prebiranje in spremljanje bloga Bračkoti na potovanju oz. Popotniski dnevnik družine na potepu po svetu vam želi Ekipa Izlet na dlani.

 

 

 

 

 

 

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.