Izlet na dlani

SLO Blog: Curryandlove

Tokrat vam predstavljamo Klaro in njeno strast do potovanj in kulinarike, ki jih deli na svoji strani Curryandlove. Ker je pa ravno na poti po Mehiki pa vas vabi tudi na svoj YouTube kanal.

Sebe in svoje delo je predstavila tako:
Hej! Ime mi je Klara in moje življenje gre nekako takole: Dobim idejo in ji sledim.

Že med študijem psihologije sem vsak privarčevan denar od študentskih del vložila v potovanja. Poleg potovanj sem se včasih tudi kam zasidrala – živela sem na Cipru, Portugalskem, Jordaniji in v Franciji. Popolnoma sem se zaljubila v premičen način življenja, v odkrivanje novih kultur in novih jedi. Koliko držav sem že obiskala te zanima? Tam nekje okrog 50 se giblje številka.

Z mano je ves čas potovala tudi ljubezen do hrane. Tako sem 3 leta nazaj začela s kuharskim blogom Curryandlove, ki mi je odprl marsikatera vrata. Od tega, da sem začela delati v profesionalnih kuhinjah, do tega, da sem širila svoje razumevanje do kulinarike.

Moja spletna stran Curryandlove je s časom postajala peskovnik slastnih receptov in nasvetov za kuhanje. Za recepte so mi bile velikokrat inspiracija jedi iz držav v katerih sem potovala. Ta peskovnik sem kasneje razširila in začela pisati “pisarije”. V tem zavihku delim misli, poglede ali fotografije. Jap, na poti je poleg prigrizkov fotoaparat vedno varno spakiran v nahrbtniku.

Na trenutni poti v Mehiki sem se odločila, da odprem še svoj YouTube kanal. V vlogih je osrednja nit hrana pa vendar v njih prikažem več kot samo to. Z vami delim tudi ujete trenutke, kulturo, zanimivosti, opažanja, dogodke. Želim te popeljati z mano čez dan, čez tržnico ali pa po zanimivih ulicah.

Zelo lepo te vabim, da se mi pridružiš na pohajkovanju po zanimivih kotičkih tega planeta.

Zaključila pa bi s tole osrednjo nitjo, ki spremlja moje ustvarjanje: Jaz si samo želim, da ljudje vidijo, kako lep je ta svet.

Spletna stran: https://www.curryandlove.com/sl/
Instagram: https://www.instagram.com/curryandlove_/
YouTube: https://www.youtube.com/user/TheTopping8
Facebook: https://www.facebook.com/curryandlove/

Prijetno prebiranje in spremljanje Klare in njenega bloga Curryand love vam želi Ekipa Izlet na dlani.

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.