Izlet na dlani

SLO blog Gremo na off

V seriji predstavitve slovenskih blogerjev vam tokrat predstavljamo popotnika Markota, ki skupaj s svojo družino deli zapise na blogu Gremo na off.

S sledečim opisom se je predstavil Marko: Moje ime je Marko in že od nekdaj obožujem morje. Ker je Jadransko morje tako blizu nas, sem v preteklih letih to dodobra izkoristil in ga prečesal po čez in po dolgem. Dvakrat sem hrvaško obalo in posamezne otoke v celoti prekolesaril – od Reke do Dubrovnika. Kar nekajkrat sem si čudovito jadransko obalo pogledal tudi iz morske strani – jadranje vzdolž Hrvaške obale je res izjemna pustolovščina.

V preteklih mesecih in letih sem potoval tudi po vzhodni obali ZDA, Angliji, Italiji, Avstriji in Korziki. Skupaj z družino zelo radi uživamo tudi na enodnevnih izletih po Sloveniji. Od kar imava z ženo majhni hčerki dopust velikokrat prilagodiva, da je otrokom čimbolj primeren. Ob tem pa poskušava čim manj “komplicirati” in naše skupne počitnice preživeti čimbolj pestro. Obožujemo potovanje z avtodomom!

O blogu:
Namen bloga naoff.si je, da vam predlaga ideje za obisk čudovitih mest, krajev, vasic, izjemnih zalivov ter skritih plaž. Ker vsi v naši družini uživamo na morju je veliko vsebine povezane z njim. Z blogom vas želim predvsem inspirirati, da boste tudi vi poskusili počitnice s svojo družino preživeli na morju, na najboljši možni lokaciji in na najbolj skriti plaži na Jadranu – poznamo jih kar nekaj :-). Poudarek na blogu je tudi v vizualni vsebini. Moja GoPro kamera je na počitnicah vseskozi v mojih rokah, zato boste na blogu našli veliko posnetkov naših skupnih dogodivščin.

V današnjem stresnem tempu življenja imamo enostavno premalo časa za najbližje. Šele, ko smo na dopustu preklopimo “NA OFF”, se sprostimo in neobremenjeno preživljamo čas s svojo družino. Zato vam želim, da boste čimveč krat preklopili “NA OFF”. Življenje je lepo! Blog pišem od maja 2016.

Blog Gremo na off pokriva kar lepo število rubrik, od izletov po Sloveniji do tistih nekoliko bolj oddaljenih, najdete tudi rubriko plaže in mesta, zanimiva je tudi rubrika z intervjuji nekaterih bolj/manj poznanih Slovencev (blogerjev). Predvsem pa velja izpostaviti rubriko avtodom, ki bo vsem ljubiteljem raziskovanja z avtodomom podala nekaj odličnih predlogov destinacij.

Podatki o blogu Gremo na off:
Spletna stran: www.naoff.si
Facebook stran: https://www.facebook.com/gremonaoff
Instagram: https://www.instagram.com/gremonaoff/

Prijetno prebiranje in spremljanje bloga Gremo na off vam želi Ekipa Izlet na dlani.

Martina Ploj

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iskalnik letalskih kart

data-locale="en-GB" data-affiliate="network:CJ;publisher:6746289">

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.