Izlet na dlani

SLO BLOG: Kam z mulcem

Tokrat vam predstavljamo slovenski blog po imenu KAM Z MULCEM.

Kdo je pisec bloga: Piscev na blogu je več, opisali so se tako: Smo mamice »rojenih« popotnikov. Nismo rade preveč časa doma. Nismo tudi rade predolgo v eni državi. Vedno aktivne z mulci in v iskanju luštnega preživljanja časa kot mame. Predvsem pa ne želimo, da nas materinstvo blokira v tem, kar najraje počnemo – potujemo. Velikokrat nas prijatelji ali znanci, predvsem pa novopečene mamice sprašujejo po nasvetih glede potovanja z majhnimi otroci. Zato smo se zbrale tukaj, da delimo naše izkušnje in popotniške destinacije. Upamo, da bo ta blog opogumil tudi druge mame in očete, da se podajo na potep z mulci. Pa naj bo to kratek izlet v Sloveniji ali potovanje na drugi konec sveta.

Blog ima: številne nasvete o potovanjih tako po Sloveniji kot po širnem svetu, ideje za izlete in doživetja, ter tudi ostale nasvete povezane z majhnimi in malo večjimi mulci. Blog je s svojimi objavami zelo ažuren in predvsem nasvetov za slovenske izlete in dogodivščine za vse letne čase in za vse starosti jim nikoli ne zmanjka. Pogosto tudi bralce svoje strani bogato obdarijo v okviru svojih nagradnih iger.

Izlet na dlani svetuje prebiranje objave:  kot zanimivo objavo na blogu bi izpostavili npr. objavo z naslovom: Bangkok-z-mulcem-v-3-dneh

Podatki o blogu Kam z mulcem:
– spletna stran: www.kamzmulcem.si
– FB naslov: www.facebook.com/kamzmulcem

Prijetno prebiranje in spremljanje bloga Kam z mulcem vam želi Ekipa Izlet na dlani.

 

 

 

 

Izlet na Dlani

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.