Izlet na dlani

SLO BLOG: Lucina potepanja

V seriji predstavitve slovenskih blogerjev se tokrat predstavilja Lucija, ki je nekaj let nazaj z branjem popotniških blogov odkrila največjo strast v življenju – Potovanja.

luc2

Nikoli si nisem mislila, da bom jaz Lucija, ki je že od malega sanjarila o sanjski Tajski, to deželo dejansko res obiskala. Do treh let nazaj si niti predstavljala nisem, da bom poleg klasičnih držav Hrvaška, Italija, Madžarska in Avstrija, sedla pri svojih 23 letih prvič na letalo in šla na čisto pravo ”potovanje”. Vse skupaj se je pričelo junija 2013 ko sva se s sedanjim partnerjem Klemnom spoznala in oba čista laika kar se potovanj tiče začela odkrivati svet. V tem času so načrtovanje potovanj in varčevanje denar za dopust najina vsakodnevna stalnica. V tem času sva skupaj obiskala kar 14 držav.

Poleg potovanja sem se pred enim letom zaljubila tudi v fotografijo. Zaradi vsega navdušenja oziroma dogajanja na potovanjih sem pred slabima dvema letom začela pisati popotniški blog pod imenom LUCINA POTEPANJA.

Podatki o blogu LUCINA POTEPANJA :
– spletna stran oz.blog: www.lucina-potepanja.blogspot.si
– FB naslov: www.facebook.com/lucinapotepanja/

Prijetno prebiranje in spremljanje bloga LUCINA POTEPANJA vam želi Ekipa Izlet na dlani.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.