Izlet na dlani

SLO BLOG: Natašine popotniške skrivnosti

Tokrat vam predstavljamo blog po imenu NATAŠINE POPOTNIŠKE SKRIVNOSTI.

Kdo je pisec bloga: Blog piše Nataša Vrhovec, ki je prepotovala velik del Azije, bila pa je tudi v Južni Ameriki in Maroku.

Nataša se je na svojem blogu opisala s sledečimi besedami: “Rada imam dolge sprehode po gozdu spomladi; otroke, s katerimi lahko sestavljam lego kocke; izlete po Sloveniji, ki mi napolnijo baterije vsaj za par dni; “kofetkanje” ob Ljubljanici ob vročih poletnih dneh, jesensko fotografiranje pisanih dreves in zimski pobeg v neznano. Obožujem svobodo, ki jo imam na potovanjih, ko je vsa moja lastnina le nahrbtnik z osnovnimi stvarmi za življenje. Ko se zvečer usedem na avtobus ali vlak in se zjutraj zbudim čisto v novem mestu.”

Blog ima: opise značilnosti držav, ki jih je Nataša že obiskala. Tam najdete tudi najave razstav, na katerih sodeluje ter seznam potopisnih predavanj, ki jih omogoča.  Nataša napoveduje izdajo novega potopisnega priročnika, dnevnika o Indiji, ki bo izšel septembra 2015.  Pred časom je pripravila tudi prispevek za oddajo Gori, doli, naokoli (prispevku lahko prisluhnete na povezavi tukaj).

Izlet na dlani svetuje prebiranje objave:  kot zanimivo objavo na blogu bi izpostavili npr. objavo z naslovom: ISTANBUL-mesto v katerega se bom vračala znova in znova

Podatki o blogu Natašine popotniške skrivnosti:
– spletna stran: www.natasa-potuje.si
– FB naslov: Facebook

Prijetno prebiranje in spremljanje bloga Natašine popotniške skrivnosti vam želi Ekipa Izlet na dlani.

 

 

 

 

 

 

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.