Izlet na dlani

SLO blog Nina na poti

V seriji predstavitve slovenskih blogerjev vam tokrat predstavljamo popotnika Nino in Uroša z njunim blogom Nina na poti.

S sledečimi besedami sta se popotnika predstavila: Glavna popotnika sva Nina in Uroš – štajersko-primorska naveza. Spoznala sva se med študijem na Nizozemskem in kmalu ugotovila, da se skupaj prav dobro ujameva. Že preden sva se spoznala, sva vsak po svoje raziskovala svet in uživala v odkrivanju novih kultur in čudovite narave. Slednje niti ni tako nenavadno, če vam poveva, da sva po izobrazbi oba biologa in da naju zanima skorajda vse, povezano z biologijo. Deliva si ljubezen do kuhanja in dobre hrane, obožujeva ples, še posebej salso, od športov pa predvsem plezanje in tek. ​

Blog Nina na poti, že s svojo osnovno stranjo oddaja neke vrste sproščenost, ki jo doživiš ob prihodu na določeno destinacijo, nato pa vas blog posrka z vase z zares raznolikimi destinacijami, z odličnimi opisi ter še bolj odličnim fotografskim materialom. Če pa vaši izleti običajno ostajajo znotraj meja Slovenije, pa se tudi v tej kategoriji na njunem blogu najde nekaj opisov oziroma nasvetov. Kot zanimiv prispevek bi izpostavili npr. članek z naslovom: Gion – kraj, kjer gejše oživijo (na povezavi tukaj) ali uporaben prispevek z naslovom Za študentarijo in vse ostale popotnike, ki so zmeraj brez denarja: Kako znižati stroške potovanja? (na povezavi tukaj).

Podatki o blogu Nina na poti:
– spletna stran oz.blog: www.ninanapoti.com

Prijetno prebiranje in spremljanje bloga Nina na poti vam želi Ekipa Izlet na dlani.

Martina Ploj

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iskalnik letalskih kart

data-locale="en-GB" data-affiliate="network:CJ;publisher:6746289">

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.