Izlet na dlani

SLO blog Sanjuša (potepanja)

V seriji predstavitve slovenskih blogerjev vam tokrat predstavljamo popotnico Sanjo z njenim blogom Sanjuša.

S sledečimi besedami se je blogerka Sanja predstavila: Želja po raziskovanju in odkrivanju novih krajev, spoznavanje drugih kultur, drugačnega načina življenja in odklop od vsakdanjega je tisto, kar me vedno znova vleče v daljne kraje. Nove dežele najraje spoznavam v lastni režiji, z javnim prevozom in z nahrbtnikom na ramenih. Na blogu opisujem svoje izkušnje iz daljših potovanj, predvsem po Aziji, in izletov po Evropi, na njem pa najdeš tudi nekaj praktičnih nasvetov za potovanja. Poleg popotniških tem pišem tudi o drugih stvareh, ki me zanimajo in so prav tako nepogrešljiv del mojega življenja: psi, fotografija, dizajn, IT …

V kategoriji potepanja boste zasledili koristne nasvete s potovanj po Maleziji, Indoneziji, Šrilanki pa tudi nekaterih nam bližnjih dežel. Zanimiv pa je tudi prispevek z naslovom Kam na izlet s psom, ki vsem ljubiteljem psov (pa tudi takšnim, ki nimajo psa, imajo pa radi naravo), da namig za kakšen dnevni izlet oziroma potep. Sanjin blog poleg potepanj opisuje še tudi nekatera druga področja, tako da je zagotovo vir zanimivih informacij.

Podatki o blogu Sanjuša:
– spletna stran oz.blog: www.sanjusa.com/blog/potepanja/
– Facebook: www.facebook.com/sanjusablog
– Instagram: www.instagram.com/sanjusa_/

Prijetno prebiranje in spremljanje bloga Sanjuša vam želi Ekipa Izlet na dlani.

Martina Ploj

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iskalnik letalskih kart

data-locale="en-GB" data-affiliate="network:CJ;publisher:6746289">

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.