Izlet na dlani

SLO/ANG blog BlazGvajc

V seriji predstavitve slovenskih blogerjev vam tokrat predstavljamo popotnika Blaža Gvajca z njegovim istoimenskim blogom.

S sledečimi besedami se je popotnik Blaž tudi predstavil: Zelo rad potujem, saj mi potovanja dajejo občutek svobode in mi širijo obzorja. Za dobro fotografijo brez težav vstanem tudi takrat, ko večina še spi 🙂 Jutranja spokojnost narave je zame nekaj neprecenljivega. S svojimi popotniškimi filmi poskušam pričarati občutke, ki jih doživljam na avanturah po svetu.

Česa na Blaževem blogu zagotovo ne manjka, so fotografije in to zares odlične fotografije, zraven njih pa se znajdejo še napisi, če mogoče koga med vami fotografija povabi k dejanskemu obisku lokacije. V kategoriji blog, boste poleg fotografij deležni še kakšnih podrobnih opisov, od dogodkov, opisov in ocen izdelkov, pa vse do dejanskih potovanj. Blaž je izdelal tudi dva filma s potovanj, ki si ju lahko ogledate na povezavah v nadaljevanju. Če pa koga fotografije tako navdušijo, da bi si svojo verzijo zaželel tudi v živo, lahko to v spletni trgovini tudi stori.

Blaževe video posnetke si lahko ogledate na spodnjih povezavah:
Kuba: https://www.youtube.com/watch?v=zeVI40C7Om4
Argentina: https://www.youtube.com/watch?v=MTlrh62GLWc

Podatki o blogu BlazGvajc:
– spletna stran oz.blog: http://www.blazgvajc.com/
– Facebook: https://www.facebook.com/BlazGvajcPhotography/

Prijetno prebiranje in spremljanje bloga BlazGvajc vam želi Ekipa Izlet na dlani.

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.