Izlet na dlani

SLO/ANG blog Marshmallow Travels

V seriji predstavitve slovenskih blogerjev vam tokrat predstavljamo popotnico Vanjo z njenim blogom Marshmallow Travels.

Vanja se opiše kot popotnica, po izobrazbi novinarka, ki trenutno dela na področju odnosov z javnostmi, vsak prost trenutek pa posveti potovanjem v nove kraje ali ponovnem odkrivanju že obiskanih destinacij. Kot že ime bloga pove, ima rada marshmallow penice in potovanja, pa tudi pisanje, raziskovanje, branje, smejanje, zbira države, letališča in štampiljke v potnem listu. Za sabo ima že kar nekaj prepotovanih kilometrov, saj potuje od svojega sedmega leta, ko je s starši obiskala Šri Lanko in Maldive. Takrat je začela s pisanjem potovalnega dnevnika, ki je bil sprva namenjen vaji slovenščine, a se je navada pisanja dnevnika na potovanjih ohranila vse do danes. Novembra 2016 je tako začela svoje potovalne priročnike, zgodbe in nasvete deliti na blogu Marshmallow Travels. V skoraj dvajsetih letih potovanj se je nabralo 37 držav, med zadnjimi je bilo enomesečno solo potovanje po Argentini, Čilu in Urugvaju.

Na blogu tako najdete vse od nasvetov, kaj si pogledati na bolj in manj znanih destinacijah po svetu, kot so otok Boa Vista, del Kapverdskih otokov, Punta del Este v Urugvaju ali Łódź na Poljskem, katera mesta v Evropi so najlepša v Božičnem času, do potovalnih zgodb, kot je na primer zgodba kako je Vanja splezala na vulkan Villarrica v Čilu.

Podatki o blogu Marshmallow Travels:
– spletna stran oz.blog: marshmallowtravels.com/
– FB naslov: facebook.com/marshmallowtravels/
– Instagram: instagram.com/marshmallowtravels/

Prijetno prebiranje in spremljanje bloga Marshmallow Travels vam želi Ekipa Izlet na dlani.

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.