Izlet na dlani

SLO/ANG BLOG: WHY NOT WITH KIDS

Tokrat vam predstavljamo blog po imenu Why not with kids.

Kdo je pisec bloga: Pisec bloga je slovenska družina, ki zelo rada potuje.  Oče Damjan in mama Tina imata 2 otroka in sta se odločila, da kljub rojstvu otrok, še naprej radi potujejo. Njihova temeljna misel je, da se potovanjem ni potrebno odpovedati, tudi ko enkrat “prerasteš” backpackersko fazo v življenju in dobiš otroke. Več o njih izveste na povezavi tukaj.

Blog ima: podrobne potopise iz potovanj Damjana in Tine kot tudi družinskih potovanj, predvsem iz Azijskih koncev. Poleg zanimivih potopisov, ki vključujejo tudi fotografsko vsebino, so na blogu na voljo tudi splošne zelo uporabne objave nasvetov na temo potovanj tako z otroci kot brez. Ne gre pa tudi spregledati njihove dolge Bucket liste oz. liste dežel, ki jih v prihodnje želijo obiskati. Zanimivo bucket listo si lahko ogledate tukaj.

Izlet na dlani svetuje prebiranje objave:  kot zanimivo, predvsem pa zabavno objavo na blogu bi izpostavili npr. objavo z naslovom: SOUTHEAST ASIA SIGNS, OR SIMPLY “SAY WHAAAAT!!??

Podatki o blogu Why not with kids:
– spletna stran: www.whynotwithkids.com
– FB naslov: www.facebook.com/Why-not-travel-with-kids-blog

Prijetno prebiranje in spremljanje bloga Why not with kids vam želi Ekipa Izlet na dlani.

 

 

 

 

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.