Izlet na dlani

SLO/ANG BLOG: Zgodbe sveta/Travel or not

V seriji predstavitve slovenskih blogerjev se tokrat predstavlja Igor Fabjan.

igor1

Igor je strasten popotnik, ki ima za sabo že prav lepo število obiskanih dežel. Nabralo se je namreč že več kot 60 prepotovanih držav, preko 1000 objavljenih člankov in nešteto izkušenj, dogodkov in spominov. Pogosto na potovanje vzame tudi psa, tako da v seriji njegovih zgodb in dogodivščin s potepov s svojim štirinožcem, lahko zasledite tudi nekaj na to temo. Spisal je že številne članke in reportaže s svojih potepanj v katerih se loteva različnih tematik:
manj znane zanimivosti, nasveti, srečanja z domačini, skrivnosti in paranormalni pojavi, botanični vrtovi, eksotični sadeži in hrana, tehnični dosežki in muzeji, luksuzni in unikatni hoteli, svetovno znani izdelki (Londonski taksi, švicarski noži, porcelan Herend, keramika Zsolnay, arganovo olje…), potovanje z avtomobilom, letalom, trajektom, z otrokom, psom…. Pripravlja tudi številna potopisna predavanja.

Blog ima svojo različico tudi v  angleščini.

Podatki o blogu Zgodbe sveta oz Travel or not :
– spletna stran oz.blog: www.napotki.blogspot.si/ ali www.if-poti.blogspot.si/

Prijetno prebiranje in spremljanje bloga Zgodbe sveta oz Travel or not vam želi Ekipa Izlet na dlani.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.