Izlet na dlani

SMUČANJE V KRANJSKI GORI! 2 noči s polp. v Hotelu Best Western 4* + 2 dni smučanja že za 199 eur na osebo

3-dnevni Ski paket za 1 osebo v priljubljeni Kranjski Gori! Best Western Hotel Kranjska Gora (bivši Hotel Lek) je 4* hotel v Kranjski Gori z dolgoletno tradicijo kakovosti in gostoljubja. Hotel se nahaja v osrčju veličastnih Julijskih Alp, na obrobju enega najstarejših parkov v Evropi, Triglavskega Narodnega parka in le 3-minunega sprehoda do centra vasi. 

Glavna znamenitost za popotnike je Kranjska Gora, svetovno znano smučarsko središče, ki nudi idilično podobo tradicionalne alpske vasice, in se nahaja le 5 minut od hotela. V bližini hotela je tudi jezero Jasna.

Best Western Hotel Kranjska Gora nudi 72 sob v štirih različnih kategorijah: Standard sobe, Comfort sobe, Superior sobe in Družinske sobe. Vse so popolno opremljene s kopalnico (kad ali tuš), kabelsko televizijo, telefonom, mini barom in brezžičnim internetom.

Hotelski Wellness center nudi velik notranji bazen, jacuzzi, turško, finsko in infra rdečo savno ter masažne salon. Bazeni so ogrevani na prijetnih 28 – 35 stopinj Celzija in imajo različne masažne vrelce.

Osrednji hotelski konferenčni prostor se razteza na 230 m2 in vključuje tri dodatne manjše dvorane. V dvoranah se lahko pripravi kakršenkoli dogodek po vaši meri, obenem pa je zagotovljena popolna tehnična oprema, dogodek pa bo obogaten z izjemno kulinarično ponudbo po vašem okusu.

Ponudba vključuje:

2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 1 osebo (1 otrok do 5,99 let brezplačno)
2x polpenzion (zajtrk in večerja) za 1 osebo
2-dnevno smučarsko karto za 1 osebo

Uporabo hotelskega bazena in wellnessa (finska, parna in infra rdeča savna ter jacuzzi)
Uporabo fitnessa
Brezplačni Wi-Fi
Brezplačno parkirišče

 

Kupon je unovčljiv do 8. 3. 2019, od 11. 3. do 21. 3. 2019 in od 25. 3. do 15. 4. 2019

 

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Martina Ploj

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.