Izlet na dlani

TERMALNI ODDIH! 2 noči s polp. v Termah Tuhelj (Hotel Well 4*) že za 94,5 eur na osebo

Po zaslugi Term Tuhelj je zagorski kraj postal pomembna turistična destinacija za prebivalce hrvaškega glavnega mesta, vse bolj pa privablja tudi goste iz tujine. Najpomembnejša termalna destinacija Hrvaške je gostitelj luksuznega hotela Well 4*, ki ponuja wellness in spa raj na dosegu roke. Sodobno opremljen Hotel Well vam nudi obilico udobja in pestro ponudbo wellness programov za dobro počutje. Zaradi številnih animacijskih programov je hotel zelo priljubljen med družinami z otroki.

Hotelske zgradbe so z ogrevanimi podzemnimi hodniki povezane do vseh termalnih notranjih bazenov, ki so del Vodnega planeta ter do Sveta savn in SPAeVITA centra. Poleg wellness ponudbe je na voljo tudi fitnes center. V hotelu je raznolika tudi kulinarična ponudba, ki bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne goste. V letu 2014 je Hotel Well pridobil naziv “Sustainable hotel”, ki si ga zaslužijo z “zelenim poslovanjem” ter skrbjo za okolje in energetsko učinkovitostjo.

Hotel Well skupno obsega šest objektov, v katerih je skupaj 264 dvoposteljnih sob. 126 hotelskih sob je na voljo v novo zgrajenih objektih, vseh 138 sob v starejšem delu hotela pa je prenovljenih. V vseh sobah je na voljo brezplačno WiFi omrežje, nameščene so klimatske naprave, sef, LED TV, mini bar, sušilec za lase, moderno pohištvo ter „pametni sistem“ upravljanja, ki vam zagotavljajo večji občutek zasebnosti in varnosti. Za še boljši ambient v sobah poskrbijo razstavljena umetniška dela najbolj znane zagorske slikarke in kiparke Mirjane Drempetić Hanžić Smolić.

Ponudba vključuje:

2x nočitev v Classic sobi za 2 osebi
2x bogat samopostrežni WELL zajtrk za 2 osebi
2x domača večerja s širokim izborom zagorskih lokalnih specialitet, ponudba vitalne hrane in posebno pripravljene jedi iz front-cookinga za 2 osebi
Wellness bag (torba s kopalnim plaščem in brisačo)

Kopanje v bazenih Vodnega planeta
Kopanje v Family wellness Termalija – Termalija Relax
Nočno kopanje v bazenih Vodnega planeta ob sobotah do 2. ure zjutraj
Vstop v Savna Svet
Uporabo fitnessa
Animacijski program Well
Brezplačni Wi-Fi

 

Kupon je unovčljiv od 13. 1. do 15. 2. 2019

 

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Martina Ploj

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.