Izlet na dlani

TERME DOBRNA! 2 nočitvi s polp v Hotel Vita že za 89,5 eur na osebo

Hotel Vita je najmlajši hotel v družini Terme Dobrna, kjer je vsa ponudba združena pod eno streho. Bazeni z zdravilno vodo, dežela savn, medicinski center, hotelska restavracija in še bi lahko naštevali, kar vas pričakuje v hotelu Vita. Poleg storitev, ki jih ponuja hotel, pa preživite ure tudi na zraku, kjer se lahko aktivno razgibate v njihovem športnem parku, saj velja zdrav duh v zdravem telesu.

V Termah Dobrna imajo tri naravne zdravilne dejavnike, priznane s strani Ministrstva za zdravje Republike Slovenije: termalna voda, fango in šota. Imamo vrhunske savne, kjer se lahko sprostite, Opal , finska, infra rdeča savna in ledena soba SAFIR. V bližini hotela se nahaja veliko sprehajalnih poti, ki so na blago valoviti pokrajini, kamor se lahko odpravite v spremstvu vodnika ali tudi sami. Obiščete pa lahko tudi športni park, ki vam nudi tenis na igrišču na peščeni podlagi, igrišče za odbojko, badminton, balinišče, vrtni šah, namizni tenis, izposoja koles, trim steza. Gostje imajo možnost organizacije seminarjev v prijetni in sodobno opremljeni prostorih in dvoranah. V kavarni Vita prirejajo vsak petek, soboto in nedeljo plesne in družabne večere, kjer se lahko sprostite ali pa se razvedrite ob bolj živahni glasbi.

Ponudba vključuje:

2x nočitev za 2 osebi
2x polpenzion (bogat samopostrežni bife) za 2 osebi
1x apha oxy spa kapsulo v lepotnem centru La Vita za 2 osebi
Neomejeno kopanje v bazenih z zdravilno termalno vodo
Celodnevno kopanje na dan prihoda in odhoda

Aerobiko v vodi (od ponedeljka do sobote)
Kopalni plašč v času bivanja
Jutranjo gimnastiko pod vodstvom fizioterapevta
Animacijski program
Vsak petek in soboto živo plesno glasbo v caffe&restaurant May
Brezplačni Wi-Fi
Brezplačno parkirišče tik ob hotelu

Kupon je unovčljiv od 22. 6. 2018 do 2. 9. 2018

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.