Izlet na dlani

TERME LENTI! 2 noči s polp. v Thermal Hotel Balance 4* že za 94,5 eur na osebo

Nov hotel Term Lenti in energijski park Sv. Jurija ponuja 94 sobna 4. nadstropjih nudi 4-zvezdične kakovostne storitve. Hotel je neposredno povezan s pokritim delom termalnega kopališča. S tem ponuja gostom udoben in varen vstop brez ovir v termalno kopališče, kjer imajo hotelski gosti neomejen vstop.

V pritličju hotela se nahaja recepcija, avla, več konferenčnih dvoran različnih velikosti, hotelska restavracija, bar ter igralna soba za otroke. V prvem, drugem in tretjem nadstropju je 92 standardnih in superior sob, ki nudijo gostom udobno namestitev z možnostjo dodatnih ležišč in otroških postelj. Sobe so opremljene s kopalnico (tuš, wc), balkonom, telefonom, televizorjem in mini barom.

Hotelski wellness, ki se nahaja v 4. nadstropju, nudi gostom 2 ločena prostora za masaže, 4 savne(finska, aroma, infra ter parna) ter notranji bazen s termalno vodo s pogledom na slikovite Lenti vinograde. Ob bazenu se lahko gosti okrepčajo z osvežilnimi in toplimi napitki.

Termalno kopališče Lenti, ki se nahaja sredi lepe narave, nudi na 8 hektarjih ogromno zelenih površin, 5 zunanjih in 7 notranjih bazenov (bazeni s čisto termalno vodo, plavalni bazen, otroški bazeni, bazeni s hidromasažo, doživljajski bazeni s tobogani). Voda v Termah Lenti je 40 000 letna zdravilna natrium-hidrogenkarbonatna voda, primerna za zdravljenje in preventivo obolenj sklepov in gibalnega aparata.

Nov pokrit doživljajski del kopališča nudi predvsem mlajšim gostom bazen s toboganom, doživljajskimi in igralnimi elementi, velikim in otroškim toboganom ter bazen za čofotanje za najmlajše. Poleg tega je doživljajski bazen s termalno vodo in različnimi masažnimi elementi kot npr. masažne police, gejzirji, slapovi in ostali vodni efekti, ki nudijo gostom sprostitev, rekreacijo in regeneracijo.

Ponudba vključuje:

-2x nočitev v dvoposteljni Superior sobi za 2 osebi
-2x polpenzion (bogat samopostrežni zajtrk z veliko svežimi in lokalnimi bio pridelki, mamljiva ponudba sladic ob 15:30 uri, bogata samopostrežna večerja) za 2 osebi
-Balance pijačo dobrodošlice (za odrasle kozarec penine, za otroke limonada)
-Neomejen vstop v termalno kopališče in energijski park Sv. Jurija (notranji bazeni: plavalni bazen, termalni zdravilni bazeni, otroški bazeni, bazeni z vodnimi masažami, velik tobogan; zunanji bazeni: hidromasažni-termalni bazen); neomejeno kopanje tudi na dan odhoda (v skladu z obratovalnimi časi bazenov)
-Uporabo novega doživljajskega dela term (velik tobogan, družinski tobogan, doživljajski bazen s termalno vodo ter različnimi masažnimi elementi, jaccuzzi, slapovi …)
-Brezplačno parkirišče pred hotelom

-Uporabo sprehajališča v energijskem parku Sv. Jurija ter uporabo bosonoge Kneipp steze
-Vstop v hotelski wellness (notranji bazen, finska savna, aroma savna, parna in infra savna, terasa za počitek in sončenje) s široko ponudbo svežega sadja ter čajev
-Pester wellness in animacijski tedenski program
-Balance mehko kopalno brisačo in kopalni plašč (za odrasle v času bivanja)
-Brezplačno uporabo športne opreme (kolesa, nordijske palice …) glede na razpoložljivost
-Brezplačno uporabo igralne sobe (XBOX, namizni nogomet)
-Brezplačno uporabo družabnih iger v hotelski avli (šah, karte, poker miza)
-Uporabo igral ter igrišča na prostem za otroke
-Brezplačni Wi-Fi
-Vstop v hotelski fitness in uporabo TechnoGym kardio aparatov

 

Kupon je unovčljiv do 15. 2. 2019 in od 3. 3. do 31. 3. 2019 (doplačilo za bivanje med vikendom znaša 5 €/odrasla oseba/noč)

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Martina Ploj

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.