Izlet na dlani

TERME TOPOLŠČICA! 2 noči s polp. v Hotel Vesna že za 70 eur na osebo

Hotel Vesna predstavlja srce zdravilišča Terme Topolšica. V njem se dnevno vrstijo različne prireditve, zabavni popoldnevi in kulturna večerna dogajanja. Prostorne in lepo urejene sobe hotela nudijo vse, kar boste potrebovali za prijetno bivanje (televizijo, telefon, kopalnico s prho ali kadjo, stranišče, sušilnik za lase).

V osrčju hotela Vesna se odpira mesto vodnih atrakcij za vso družino. Topli vrelci, bazen za otroke, masažne prhe, masažni bazeni in prave rimske kopeli zagotavljajo, da vam tudi v malce hladnejših dneh ne bo dolgčas. V hotelu je gostom na razpolago notranji pol-olimpijski bazen (temperature približno 29° C) in zimsko-letni bazen, (temperature 33°C – 36°C) s podvodnimi masažami in masažnimi bazeni. Našli boste tudi otroški bazen.

Ob notranjih in zunanjih bazenih vas bodo v hotelu razvajale še finske in infra savne ter turške kopeli, lahko pa si privoščite tudi urice sončenja v solariju. Hotelski restavraciji vselej postrežeta s kulinaričnimi dobrotami, aperitiv bar in kavarna pa sta kot nalašč za kramljanje ob pijači ali okusni sladici.

Ponudba vključuje:

2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi
2x polpenzion za 2 osebi
Neomejeno kopanje v vseh bazenih hotela Vesna za 2 osebi (tudi na dan odhoda)
Neomejeno uporabo savne v hotelu Vesna (tudi na dan odhoda)

Vodeno telovadbo v telovadnici in bazenu hotela Vesna (od ponedeljka do sobote)
2x kupon za 10 € (velja za celotno masažo ali celotno nego obraza v Wellness centru Zala; 1 oseba lahko naenkrat koristi le 1 kupon)
Animacijo in zabavne prireditve po tedenskem programu

 

Kupon je unovčljiv od 2. 5. 2018 do 22. 6. 2018

 

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Martina Ploj

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.