Izlet na dlani

TERME TUHELJ! 2 noči s polp. v Hotelu Well 4* + kopanje+ savne že za 114,5 eur na osebo

Ekskluzivna cena za 3-dnevno wellness uživanje za 2 osebi! Obiščite Terme Tuhelj in bivajte v Hotelu Well 4* ter doživite nekaj novega! ✔nepozaben svet savn ✔pestra termalna sprostitev v naravi ✔vir zdravja in energije ✔največji kompleks bazenov na Hrvaškem ✔brezčasna arhitektura ✔vrhunska gastronomija ✔idealno za družine in pare!

Hotelske zgradbe so z ogrevanimi podzemnimi hodniki povezane do vseh termalnih notranjih bazenov, ki so del Vodnega planeta ter do Sveta savn in SPAeVITA centra. Poleg wellness ponudbe je na voljo tudi fitnes center. V hotelu je raznolika tudi kulinarična ponudba, ki bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne goste. V letu 2014 je Hotel Well pridobil naziv “Sustainable hotel”, ki si ga zaslužijo z “zelenim poslovanjem” ter skrbjo za okolje in energetsko učinkovitostjo.

Hotel Well skupno obsega šest objektov, v katerih je skupaj 264 dvoposteljnih sob. 126 hotelskih sob je na voljo v novo zgrajenih objektih, vseh 138 sob v starejšem delu hotela pa je prenovljenih. V vseh sobah je na voljo brezplačno WiFi omrežje, nameščene so klimatske naprave, sef, LED TV, mini bar, sušilec za lase, moderno pohištvo ter „pametni sistem“ upravljanja, ki vam zagotavljajo večji občutek zasebnosti in varnosti. Za še boljši ambient v sobah poskrbijo razstavljena umetniška dela najbolj znane zagorske slikarke in kiparke Mirjane Drempetić Hanžić Smolić.

Ponudba vključuje:

2x nočitev v Premium sobi za 2 osebi
2x bogat samopostrežni WELL zajtrk za 2 osebi
2x domača večerja s širokim izborom zagorskih lokalnih specialitet, ponudba vitalne hrane in posebno pripravljene jedi iz front-cookinga za 2 osebi
Neomejen vstop v Savna Svet
Wellness bag (torba s kopalnim plaščem in brisačo)

Neomejeno kopanje v bazenih Vodnega planeta
Kopanje v bazenih Termalija – Termalija Relax (Terme Olimia)
Nočno kopanje v bazenih Vodnega planeta ob sobotah do 2. ure zjutraj
Uporabo fitnessa
Animacijski program Well
Brezplačni Wi-Fi

Ponudba je unovčljiva od 01.03.2020 do 10.04.2020

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.