Izlet na dlani

TRIPADVISOR TOP 10 svetovnih destinacij v vzponu

Tokrat smo vam kot zanimivo branje pripravili seznam najboljših desetih svetovnih destinacij v vzponu. Seznam je nastal po mnenju Tripadvisor uporabnikov. Gre za destinacije, ki z leti pridobivajo na priljubljenosti med obiskovalci. Med top 10 se je uvrstilo tudi nekaj evropskih destinacij, člani Ekipe Izlet na dlani smo od navedenih svetovnih destinacij uspeli obiskati le dve in sicer Rovinj in Casablanco. Zagotovo si pa čimprej želimo ob obiskati tudi širše območje Okinawe (Ishigaki) kot tudi Kostariko in Havaje.

Katero od top 10 destinacij na vzponu pa si vi najbolj želite kmalu obiskati?

Prijetno načrtovanje dopusta. 😉


1. ISHIGAKI (JAPONSKA)


Tripadvisor opis aktivnosti na otoku Ishigaki si oglejte na povezavi tukaj. Ogled seznama prenočišč in njihove ocene na Ishigaki si oglejte na povezavi tukaj.


2. KAPAA (KAUAI, HAVAJI, ZDA)


Tripadvisor opis aktivnosti v Kapi si oglejte na povezavi tukaj. Ogled seznama prenočišč in njihove ocene v Kapi si oglejte na povezavi tukaj.


3. NAIROBI (KENIJA)


Tripadvisor opis aktivnosti v Nairobiju si oglejte na povezavi tukaj. Ogled seznama prenočišč in njihove ocene v Nairobiju si oglejte na povezavi tukaj.


4. HALIFAX (KANADA)


Tripadvisor opis aktivnosti v Halifaxu si oglejte na povezavi tukaj. Ogled seznama prenočišč in njihove ocene v Halifaxu si oglejte na povezavi tukaj.


5. GDANSK (POLJSKA)


Tripadvisor opis aktivnosti v Gdansku si oglejte na povezavi tukaj. Ogled seznama prenočišč in njihove ocene v Gdansku si oglejte na povezavi tukaj.

_______________________________________________________________

Seznam vsebuje skupno 10 destinacij, preostalih 5 destinacij je:
06. San Jose (Kostarika)
07. Riga (Latvija)
08. Rovinj (Hrvaška)
09. Nerja (Španija)
10. Casablanca (Maroko)

Katero od top 10 destinacij na vzponu pa si vi najbolj želite kmalu obiskati?

Celotni seznam si lahko podrobneje ogledate na Tripadvisor strani tukaj.

Martina Ploj

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.