Izlet na dlani

UGODEN POLETNI DOPUST V HRVAŠKIH TOPLICAH! 5 noči s polp. v Hotelu Terme Jezerčica že za 176 eur na osebo (otroci do 7 let brezplačno)

 Ponovno je z nami Hotel Terme Jezerčica in to z NORO ceno! Prepustite se 6-dnevnemu družinskem oddihu, ne bo vam žal! Hotel Terme Jezerčica v Spodnji Stubici se nahaja v osrčju Hrvaškega Zagorja, na samem izviru naravne zdravilne termalne vode. Oddaljen zgolj 40 km od Zagreba predstavlja idealno destinacijo za pobeg v naravo, wellness sprostitev ali aktiven oddih.

Hotel Terme Jezerčica svojim gostom nudi udobje in toplino s pomočjo raznolike ponudbe sob. Vaše bivanje v dvoposteljnih sobah bo udobnejše zahvaljujoč pametni sestavi sob. Vseh 48 sob je funkcionalno opremljenih s SAT TV, telefonom, sefom in sušilcem za lase. Gostje imajo na razpolago sodobno opremljen wellness center, kjer se lahko prepustijo tradicionalnim in modernim načinom nege za lepoto duha in telesa. Nudijo tudi široko ponudbo masaž.

Osrednji del wellness centra predstavlja prostor spa območja s petimi različnimi savnami (turška, aroma finska, klasična finska, nova panoramska klasična finska, nova panoramska infrardeča), hamam kopeljo, masažno kopeljo, prostori za oddih, zunanjim hladnim koritom za fazo hlajenja, zunanjo masažno kopeljo s teraso za sončenje. V notranjem vodnem parku se nahaja 5 bazenov. Termalna voda izvirske temperature 38 °C vsebuje več različnih aktivnih sestavin in ionov ter velja za zdravilno mineralno vodo. Optimalna temperatura in kemijska struktura omogočata uporabo termo zdravilne vode „Jezerčica“ v rekreaciji (splošna sprostitev, usmerjeno usposabljanje, vzpostavljanje psihične in fizične kondicije).

Hotelska restavracija svojo penzionsko bife ponudbo snuje na zagorskih jedeh, kombinaciji nacionalne in mednarodne kuhinje ter zdravi prehrani. Ponudbo lobby bara krasi velik izbor alkoholnih in brezalkoholnih pijač ter vinska karta z vrhunskimi domačimi in tujimi vini.

Ponudba vključuje:

5x nočitev v Standard dvoposteljni sobi za 2 osebi (2 otroka do 7. leta brezplačno)
Polpenzion (samopostrežna zajtrk in večerja)
Neomejeno uporabo notranjih in zunanjih bazenov s termalno zdravilno vodo
Neomejeno uporabo fitness centra
Kopanje pred prijavo in po odjavi
Brezplačno parkirišče

10% popust na vse masaže in storitve Wellness centra iz redne ponudbe
Opremo za individualno nordijsko hojo
Sprehod po mestu labirintov za doseganje ravnotežja in energije v organizmu
Vodene vaje v vodi s fizioterapevtom (2x na teden, od ponedeljka do petka)
Brezplačni Wi-Fi v hotelu in na Vodnem parku

 

Ponudba je unovčljiva do 31. 8. 2021 

 

Več info + rezervacija kupona tukaj:
Megabon
Martina Ploj

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.