Izlet na dlani

UGODEN PREDBOŽIČNI SKI OPENING ITALIJA! 3 noči v Hotelu 1301 Inn+ 4 dnevna smučarska karta za Piancavallo, že za 210 eur na osebo

Otvoritev smučarske sezone po MEGA ceni! Čudovit Hotel 1301 Inn vas pričakuje tik ob smučišču in vabi na super smučarski oddih!

Hotel 1301 Inn je od centra mesta Piancavallo oddaljen manj kot 5 min vožnje. V ponudbi ima wellness, hotelsko restavracijo in različne tipe sob. Sobe so opremljene z lesenim pohištvom in imajo lesena tla. V sobah je možno uporabljati brezplačen brezžični internet, vsaka soba pa ima tudi svojo kopalnico s sušilcem za lase.

Gostom hotela vsako jutro postrežejo kontinentalni zajtrk, v samopostrežni restavraciji pa nudijo lokalne in mednarodne specialitete za vse okuse. Sprostitev je na voljo tudi v hotelskem wellnessu, ki vključuje turško kopel, savno in multisenzorično prho.

Avtobus s povezavo do mesta Aviano ustavlja v bližini hotela, do železniške postaje Pordenone pa se pripeljete z avtomobilom v približno 45 minutah. Uporaba hotelskega parkirišča je brezplačna za vse goste hotela.

Ponudba vključuje:

3x nočitev v dvoposteljni Standrad sobi za 2 osebi
3x polpenzion za 2 osebi
Brezplačno parkirišče

4-dnevno smučarsko vozovnico za 2 osebi (od četrtka do nedelje)
Uporabo hotelskega wellnessa
Brezplačni Wi-Fi

 

Kupon je unovčljiv od 20. 12. 2018 do 23. 12. 2018

Več info + rezervacija kupona tukaj:
Megabon
Martina Ploj

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

2 komentarja


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.