Izlet na dlani

UGODNO NA ISLANDIJO! Povratna letalska karta in 3 nočitve v Reykjaviku (letalo + app 3*) že za 227 eur

Pripravili smo vam zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v aprilu (termin ned 10.04. – sre 13.04.2016) za dve osebi na Islandiji, v Reykjaviku.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Wizz Air z odhodom iz Budimpešte, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 131 eur na osebo (v ceno ni vključena prtljaga z izjemo manjše brezplačne osebne prtljage).

V središču Reykjavika so na voljo 3 nočitve (za termin 10.04. – 13.04.2016) v zelo dobro ocenjenenih aprtmajih s 3*Downtown Reykjavik Apartments, kjer je cena za dve osebi že za 192 eur ali v hotelu s 3*Hotel Fron, kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že za 202 eur.

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve (app 3* + letalo) na Islandiji tako znaša od 454 eur (oz. 227 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija app s 3*Downtown Reykjavik Apartments za dve osebi (3 nočitve) za 192 eur na povezavi tukaj
island4
Rezervacija hotela s 3*Hotel Fron za dve osebi (3 nočitve + zajtrk) za 202 eur na povezavi tukaj
island2

Rezervacija letov iz Budimpešte na Islandijo preko spodnje povezave (klik na povezavo):
Budimpešta – Reykjavik – Budimpešta, že za 51 eur (termin 10.04. – 13.04.2016) (angl. povezava skyscanner)

island3

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.