Izlet na dlani

UGODNO! Povratna letalska karta in 11 nočitev v Dominikanski republiki (letalo + hotel 3*) že za 497 eur! (poteklo!)

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 12 dnevnega dopusta (termin 9.11 – 21.11.2015) za dve osebi v Dominikanski Republiki. Ugodne letalske karte vam omogočata letalski družbi Delta in Alitalia z odhodom iz Milana, kjer je povratna letalska povezava na voljo, že za 371 eur na osebo (v ceno je všteta prtljaga).

V Dominikanski Republiki je na voljo 11 nočitev za dve osebi v hotelu 3* Hotel Tropicana Santo Domingo Este že od 252 eur ali 3* Acuarium Suite Resort že od 315 eur

Skupna cena celotnega paketa 12 dnevnega dopusta za dve osebi ( letalo + hotel) v Dominikanski Republiki tako znaša 994 eur (oz. 497 eur na osebo).

Podatki o hotelu in ONLINE rezervacija (klik na spodnjo povezavo in vnos termina, sledi izbor tipa nočitve- slika spodaj ter nadaljnji postopek rezervacije do plačila):
Rezervacija v Hotel Tropicana Santo Domingo Este za 11 nočitev za dve osebi že od 252 eur na povezavi tukaj
hotel-sdq
Rezervacija v Acuarium Suite Resort za 11 nočitev za dve osebi že od 315 eur na povezavi tukaj
hotel-sdq1


Letalska povezava v Dominikansko republiko:
mxp-sdq

Rezervacija letalskih vozovnic je mogoča preko spodnjih povezav:
Milano (LIN) – Santo Domingo (SDQ) – Milano (LIN) že za 371 eur (ang. skyscanner)

NASVET IZLET NA DLANI:
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Milana vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 38 eur v eno smer.Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Dominikansko republiko lahko naročite tukaj.

VIZUM:Za vstop v ZDA je obvezna prijava v elektronski sistem za avtorizacijo potovanja (Electronic System for travel Authorization – ESTA). Registracijo lahko opravite na uradni spletni strani https://esta.cbp.dhs.gov. Elektronska prijava za potovanja v ZDA prek sistema ESTA je plačljiva. Taksa za prijavo bo znašala 14 USD, kar vključuje takso v višini 10 USD za promocijo potovanj ter takso v višini 4 USD za povračilo stroškov izvajanja in administracije sistema ESTA. Taksa v višini 4 USD se zaračuna ob vsaki vlogi in je nevračljiva, medtem, ko se taksa v višini 10 USD zaračunana le v primeru, da je prijava prek ESTA odobrena. Plačilo v višini 14 USD velja za večkratna potovanja v ZDA v obdobju 2 let. Svetujejo, da se prosilci prijavijo vsaj 72 ur pred potovanjem.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

4 komentarji

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.