Izlet na dlani

V DISNEYWORLD Z VSO DRUŽINO! Povratna letalska karta in 7 nočitev v Orlandu (letalo + hotel 3*) že za 446 eur

Odlična priložnost za dopustovanje celotne družine na sončni Floridi- v Disneyworld prestolnici v Orlandu. Privoščite si kvaliteten dopust v zelo dobro ocenjenih hotelih.

Spletna stran expedia.de vam omogoča izjemno ugoden paket za celotno družino (2 odrasla in 2 otroka) ki vključuje povratne lete iz Munchna in 7 nočitev v Orlandu.

V podano ceno letalske karte in 7 nočitev je vključen tudi kos check in prtljage standardnih velikosti izbranih letalskih družb (Delta, United, Lufthansa, Air Canada,…).

Obdobje potovanja: januar, februar 2016
Obdobje rezervacije: do zakupa prostih mest

Navodila za izbiro paketa:
1. Kliknite na spletno stran expedia.de in izberite termin potovanja za destinacijo Munchen – Orlando. Bodite pazljivi, da imate izbrano opcijo letalska karta + hotel (CLICK UND MIX). Za potrditev termina kliknite Suchen.
2. Iz seznama izberite hotel, v katerem želite nastanitev. Npr. Grande Villas Resort
orlando3
3. Izberite željeno vrsto sobe

orlando5
4. Izberite letalskega prevoznika (Delta, United, Lufthansa,…) in potrdite let. Na primeru izbrana Delta..

orlando4

orlando2
5. Izpisala se vam bo skupna cena za letalsko karto in izbrano število nočitev, ki jo potrdite – WEITER MIT DER BUCHUNG. Cena je podana za 4 osebe (2 odrasla in 2 otroka).
orlando1

6. Izpolnite potrebne osebne podatke in kliknite za nadaljevanje (WEITER). V zadnjem koraku vnesite podatke vaše plačilne kartice in zaključite rezervacijo.

Rezervacija letalskih kart in 7 nočitev (za 4 osebe) v Orlandu je mogoča preko spodnje povezave (po kliku se vam odpre povezava, vstavite lahko tudi poljubne termine in št. oseb in nato sledite postopku rezervacije):
Munchen (MUC) – Orlando (MCO)- Munchen (MUC) že od 446 eur na osebo (prenočišče in letalska karta)

OSTALI PODATKI:
VODNIK: Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za ZDA lahko naročite tukaj.
VIZUM: Za vstop v ZDA je obvezna prijava v elektronski sistem za avtorizacijo potovanja (Electronic System for travel Authorization – ESTA). Registracijo lahko opravite na uradni spletni strani https://esta.cbp.dhs.gov. Elektronska prijava za potovanja v ZDA prek sistema ESTA je plačljiva. Taksa za prijavo bo znašala 14 USD, kar vključuje takso v višini 10 USD za promocijo potovanj ter takso v višini 4 USD za povračilo stroškov izvajanja in administracije sistema ESTA. Taksa v višini 4 USD se zaračuna ob vsaki vlogi in je nevračljiva, medtem, ko se taksa v višini 10 USD zaračunana le v primeru, da je prijava prek ESTA odobrena. Plačilo v višini 14 USD velja za večkratna potovanja v ZDA v obdobju 2 let. Svetujejo, da se prosilci prijavijo vsaj 72 ur pred potovanjem.
NAJEM VOZIL: Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.