Izlet na dlani

VALENTINOV ODDIH V ZAGREBU! 1 nočitev z zajtrkom + wellenes v Hotelu Phoenix 4* že za 103 eur (2 osebi)

  • 103 eur
  • 1 nočitev z zajtrkom v Hotelu Phoenix 4* za 2 osebi

Spoznajte hotel – dobitnika prestižne nagrade: najbolj romantičen hotel na Hrvaškem!
Ob prihodu v hotel boste občutili intimno in toplo vzdušje ter posebno skrb za detajle. V sklopu hotela je fine dining restavracija Maestro, wellness & SPA center z Indoor Golf & Fitness centrom, veličastna dvorana Magic hall (do 400 oseb) ter 55 modernih Classic, Elegance in Deluxe sob, od tega posebno urejenih 7 Deluxe sob kategorije Romantic. Poleg sodobne opremljenosti, dizajn sob vsebuje dekoracijo v barvi sivke, ki je obenem zaščitni znak hotela. V hotelu lahko pričakujete romantično večerjo ob svečah, romantične organizirane zaroke in razna slavja, degustacijo vin v vinoteki, posebno pripravo sobe, presonalizirana sporočila, aromatic kozmetiko in še in še.
Romantično doživetje v wellnessu vključuje sproščanje v hidro masažnem bazenu (35°C) ter whirpoolu (28°C), vodno in zračno masažo, prostor za sproščanje, finsko savno, tretmaje z aroma soljo, prijetno glasbo in pitje zeliščnih čajev.

Ponudba vključuje:
1x nočitev v dvoposteljni sobi z romantično dekoracijo za 2 osebi
1x bogat zajtrk ”Art of Breakfast” za 2 osebi
1x romantična valentinova 5-hodna večerja za 2 osebi
Pijačo dobrodošlice (ljubezenski napitek)
2-urno uporabo Wellness & SPA oaze (finska savna, notranji hidromasažni bazen s temperaturo 28 °C – vodna in zračna masaža, svetlobna terapija; sproščanje v Relax coni z romantično atmosfero s svečami in sproščujočo glasbo, kotiček z vodo, čajem in domačimi jabolki) – wellness lahko uporabljate v večih terminih
20% popust na vse vrste masaž
30% popust za tretmaje nege telesa (milk&honey in wine&therapy tretmaji obraza in telesa)
Kupon je unovčljiv od 1. 2. 2017 do 28. 2. 2017

Več info + rezervacija kupona tukaj:
zagreb2

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.