Izlet na dlani

VELIKA BOŽIČNO – NOVOLETNA nagradna igra Izlet na dlani

Na Izlet na dlani smo vam pripravili božično-novoletno nagradno igro, v kateri vam bomo podelili kup zanimivih, predvsem pa uporabnih popotniških nagrad.

bozicekpixabay

Kar je potrebno storiti za sodelovanje v nagradni igri je, da na naši strani poiščete pojavno okno (pop up) z nagradno igro in sledite navodilom oziroma kliknete na omenjeno povezavo – NAGRADNA IGRA IZLET NA DLANI. Z malo sreče vas bo nato lahko računalnik izbral kot srečnega kandidata za eno izmed številnih nagrad. Če si pa želite še povečati možnost dobitka, pa seveda k sodelovanju povabite še prijatelje, ti bodo v boben za žreb za vas dodali še dodane glasove, ki vam bodo ob finalnem žrebu prinesli tudi nagrado večje vrednosti.

Nagrade:
– 3x Goopti prevozi bon v vrednosti 40 eur
– 1x Ryanair bon v vrednosti 40 eur
– 2x Airbnb namestitve bon v vrednosti 30 eur
– 1x Avtobusna karta za Flixbus za poljubno destinacijo
– 1x Knjiga Lonely Planet Best in Travel 2017
– 4 x Majčke Izlet na dlani

Navodila za sodelovanje v nagradni igri Izlet na dlani:
1. Za sodelovanje v nagradni igri v pojavno okno vpiši svoje ime in email.
2. Vaš vpis v nagradno igro vam prinese 1 glas, delitev preko Facebooka, Twitterja ali maila vam prinese še 1 dodaten glas, povabilo prijatelja in še njegovo sodelovanje v nagradni igri vam prinese še 2 dodatna glasova. Vsak socialni medij se lahko uporabi zgolj 1x na dan! Za vas je koristno, da  k sodelovanju povabite še prijatelje, ti bodo v boben za žreb za vas dodali še dodane glasove, ki vam bodo ob finalnem žrebu prinesli tudi nagrado večje vrednosti.

Božično-prednovoletna nagradna igra bo potekala od srede, 19. decembra pa do torka 27. decembra 2016 do polnoči. Naključni računalniški žreb 12 nagrajencev bo izveden po zaključku nagradne igre, nato pa bomo nagrade razdelili glede na število zbranih glasov v nagradni igri (več glasov, večje vrednosti nagrada). Nagrajenci bodo o izboru oziroma prejeti nagradi obveščeni po spletni pošti oz. FB.

Pogoji za sodelovanje v nagradni igri:
– Pogoj za sodelovanje v nagradni igri je uporaba računalniškega programa namenjenega izvedbi nagradne igre. Povečanje možnosti izbora se omogoča z povabilom/ delitvijo povezave za sodelovanje med prijatelji.
– Izžrebane nagrajence bomo po žrebu obvestili o nagradi preko emaila/FB pošte in so nam najkasneje do petka 13.01. 2017 dolžni sporočiti naslov in ostale potrebne podatke za pošiljanje nagrade. V kolikor se nagrajenci v tem času ne odzovejo s posredovanjem podatkov, se nagrade ne podelijo. Pridobljeni osebni podatki se uporabijo izključno za potrebe izvedbe nagradne igre.
– Nagrajenci prejmejo zgoraj navedene nagrade.
– Denarno izplačilo nagrade ni mogoče.
– Organizator nagradne igre je spletni blog Izlet na dlani. Namen nagradne igre je promocija spletne strani Izlet na dlani in Facebook strani.

Veliko sreče vsem sodelujočim!
[Referral Program – Campaign #4: Velika nagradna igra Izlet na Dlani]

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.