Izlet na dlani

VELIKA PLANINA RESORT! 2 noči v hiši Resa že za 59,5 eur na osebo

Velika planina resort se nahaja visoko v planinah na višini okrog 1600 metrov nadmorske višine.

Koče odlikuje unikatna arhitektura, ki je značilna za Veliko planino, zgrajene pa so bile v 60-ih letih prejšnjega stoletja po načrtih znanega arhitekta Vlasta Kopača. Razprostirajo se okrog smučišča, vsako pa odlikuje poseben razgled na čudovito okolico. Resort leži v neposredni bližini pastirskega naselja, ki velja za enega redkih ohranjenih naselij te velikosti v Evropi ter privablja številne obiskovalce vse dni v letu. Ob sprehodi skozi naselje lahko v kakšno kočo tudi pokukate ali se oglasite na degustaciji domačih gorskih mlečnih dobrot.

Ponudba vključuje:

2x najem celotne koče za 2 osebi (3 otroci brezplačno)

Ponudba je unovčljiva do 20. 7. 2020 in od 20. 8. do 15. 10. 2020 (prihodi ob sredah in nedeljah, razen med prazniki in šolskimi počitnicami)

Več info + rezervacija kupona tukaj:
Megabon

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.