Izlet na dlani

VIKEND ODDIH NA SLOVENSKI OBALI! 2 noči s polp. v Hotel Salinera že za 79,5 eur na osebo

Obiščite Strunjan in Hotel Salinera 3*! Prepustite se 3-dnevnemu razvajanju z vključenim polpenzionom, vstopom na bazen, vstopom v bioenergijski park in številnimi drugimi ugodnostmi! 

Hotel je obdan z zelenjem in gosto mediteransko vegetacijo. V hotelu Salinera je na razpolago notranji in zunanji bazen z morsko vodo ter wellness center Syra, kjer si lahko privoščite različne lepotne tretmaje in masaže. Izkoristite tradicionalne zdravilne metode in se sprostite v naravnem okolju, obdanem s čudovitim Bioenergijskim parkom. Salinera je tudi odlično izhodišče za sprehode, izlete in raziskovanje Strunjanske doline ter naravnega rezervata.

V Hotelu Salinera je na razpolago 101 soba. Hotel je sestavljen iz dveh delov: starejšega in novejšega dela, ki je bil zgrajen leta 2006. V vseh sobah so kopalnice, opremljene s tuš kabino. Wi-Fi internetna povezava je možna v vseh sobah brezplačno. Gostje lahko vozila brezplačno parkirate na hotelskem parkirišču.

Plaža je namenjena tako gostom hotela, apartmajev in Vile Maia kot tudi zunanjim gostom. Zunanji bazenski del je sestavljen iz velikega plavalnega bazena in manjšega otroškega. Notranji plavalni bazen z dvema manjšima in otroškim bazenom se nahaja v hotelu Salinera. Sestavni del kompleksa so tudi savne, bazen s hladno vodo in počivališče z ležalniki.

Ponudba vključuje:

2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi
2x polpenzion (bogat samopostrežni zajtrk in večerja) za 2 osebi
Neomejeno uporabo notranjega bazena z ogrevano morsko vodo

1x 2-urni vstop v savno
Neomejeno uporabo notranjega bazena z ogrevano morsko vodo
Vstop v bioenergijski park Salinera
Brezplačni Wi-Fi
Brezplačno parkirišče

 

Kupon je unovčljiv od 8. 2. do 10. 2. 2019 in od 8. 3. do 7. 4. 2019 (bivanje od petka do nedelje)

 

Več info + rezervacija kupona tukaj:

Megabon

Martina Ploj

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.