Izlet na dlani

VIKEND V MAROKU! Povratna letalska karta in 3 nočitve v Fezu (letalo + hotel 3* + zajtrk), že od 79 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 4 dnevnih počitnic v februarju (pet 12.2.- pon 15.2.2016) za dve osebi v Maroku.
Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Ryanair z odhodom iz Bergama, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 50 eur na osebo (v ceno ni všteta prtljaga, z izjemo brezplačne osebne prtljage).

V mestu Fez so na voljo 3 nočitve (za termin 12.2-15.2.2016) v zelo dobro ocenjenem hotelu s 3*Riad Boustan, kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že od 57 eur. ali v hotelu s 4*Riad Hala Hotel Fez, kjer je cena za dve osebi vključno z zajtrkom že od 69 eur. 

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 3 nočitve (hotel 3* z zajtrkom + letalo) v Maroku (Fez) tako znaša od 157 eur (oz. 79 eur na osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 3*Riad Boustan za dve osebi (3 nočitve + zajtrk) za 57 eur na povezavi tukaj

fez2

Rezervacija hotela s 4*Riad Hala Hotel Fez za dve osebi (3 nočitve + zajtrk) za 69 eur na povezavi tukajfez3

Rezervacija letov v Maroko (Fez) na tem naslovu (v iskalnik ki se vam odpre vstavite podatke prikazane na spodnji sliki):
Bergamo – Fez – Bergamo, že za 50 eur/osebo (termin 12.2- 15.2.2016)
   fez1  

ZAVAROVANJE: Že za 11.03 EUR lahko za omenjeno potovanje sklenete turistično zavarovanje Zavarovalnice Triglav. Sklenite tukaj! (klik na povezavo).

NASVET IZLET NA DLANI:
– Prenočišča lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com Airbnb (18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Bergama vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti, že od 38 eur v eno smer. Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet za Maroko lahko naročite tukaj.

  • Vizum za Maroko ni potreben.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

2 komentarja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Zanima me, če je možno individualno podaljšati bivanje na cca. en teden v Fezu ? Veljavnost letalske karte ? Možnost povratka na drugo destinacijo – Benetke, Zagreb, Celovec, Dunaj ? Hvala za odgovor. L.p.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.