Izlet na dlani

VIKEND V NOVEMBRU..Povratna letalska karta in 2 nočitvi v Švici (Ženeva) (hotel+ zajtrk+ letalo) že od 132 eur na osebo

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 3 dnevnih počitnic v novembru (termin pet 27.11. – ned 29.11.2015) za dve osebi v Švici, natančneje v Ženevi.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Easyjet z odhodom iz Benetk, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 36 eur na osebo (v ceno ni vključena check in prtljaga).

V Ženevi sta na voljo 2 nočitvi (za termin pet 27.11. – ned 29.11.2015) v dobro ocenjenem hotelu v središču Ženeve s 2*Lido Hotel Geneva , kjer je cena za dve osebi že od 191 eur (Tripadvisor ocena tukaj).

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi  za 2 nočitvi (hotel+ letalo) v Ženevi tako znaša od 263 eur (oz. 132 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
  Rezervacija hotela s 2*Lido Hotel Geneva za dve osebi (2 nočitvi + zajtrk) za 191 eur na povezavi tukaj

geneva1

Rezervacija letov v Ženevo preko spodnje povezave :
Benetke -Ženeva – Benetke, že za 36 eur (termin 27.11. -29.11.2015)

geneva2

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Benetk vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti .Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.