Izlet na dlani

VIKEND V ŠVICI! Povratna letalska karta in 2 nočitvi v Ženevi (letalo + hotel 4*) že za 125 eur

Tokrat smo vam pripravili zanimivo in ugodno kombinacijo 3 dnevnih počitnic v januarju (termin pet 15.1. – ned 17.1.2016) za dve osebi v Švici, natančneje v Ženevi.

Ugodne letalske karte vam omogoča nizkocenovnik Easyjet z odhodom iz Benetk, kjer je povratna letalska povezava za navedeni termin na voljo, že za 41 eur na osebo (v ceno ni vključena check in prtljaga).

V Ženevi sta na voljo 2 nočitvi (za termin pet 15.1. – ned 17.1.2016) v dobro ocenjenem hotelu v Ženevi s 4*NH Rex, kjer je cena za dve osebi že od 168 eur (Tripadvisor ocena tukaj).

Skupna cena celotnega paketa za dve osebi za 2 nočitvi (hotel+ letalo) v Ženevi tako znaša od 250 eur (oz. 125 eur/osebo).

Podatki o hotelih in rezervacije:
Rezervacija hotela s 4*NH Rex za dve osebi (2 nočitvi) za 168 eur na povezavi tukaj

gen2

Rezervacija letov v Ženevo preko spodnje povezave :
Benetke -Ženeva – Benetke, že za 41 eur (termin 15.1. -17.1.2016)gen¸1

ZAVAROVANJE: Že za 7.07 EUR lahko za omenjeno potovanje sklenete turistično zavarovanje Zavarovalnice Triglav. Sklenite tukaj! (klik na povezavo).

OSTALI PODATKI:
– Hotele lahko rezervirate tudi tukaj: hoteli.izletnadlani.com ali apartmaje na naslovu tukaj: Airbnb (prejmete 18 eur popusta)
– Najem vozil vam omogoča odlični SLOVENSKI ponudnik IzziRent. IzziRent ponudbo preverite na povezavi tukaj.
– Svetovno poznani popotniški vodnik Lonely Planet lahko naročite tukaj.
– Prevoz iz Ljubljane do Benetk vam omogoča nizkocenovni prevoznik Goopti .Prevoze Goopti lahko rezervirate tukaj.

V kolikor potrebujete pomoč v zvezi z online rezervacijo letalskih kart ali paketov, to izpostavite v komentarje pod prispevkom. Na voljo so tudi drugi termini, ne zgolj navedeni primer. V povezave za letalske karte kot tudi hotele lahko vstavite lastne želene termine in preverite cene, prav tako lahko vstavite poljubno število odraslih oseb ali otrok.

Izlet na Dlani

Zagotovo se med vami najde kdo, ki pogosto sanjari o bližnjih kot tudi o daljnih destinacijah za potovanja, takšni smo tudi člani ekipe Izlet na dlani. Stran Izlet na dlani je nastala z željo po iskanju najugodnejših možnostih potovanja, hkrati pa tudi z željo, da potovalne dogodivščine ter ostale stvari povezane s potovanjem, delimo tudi z vami.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.