Izlet na dlani

Zagreb ponovno izbran za najboljšo evropsko božično destinacijo

Spletna stran European best destination je hrvaško prestolnico izbrala za najboljšo evropsko božično destinacijo 2017. Ta laskavi naslov je Zagreb prejel že za leto 2016. Celotni seznam destinacij z božičnimi marketi si lahko ogledate tukaj.

Še nekaj besed o božičnem marketu v Zagrebu:
Market bo odprt med 26. novembrom 2016 in 08. januarjem 2017.

Na glavnem trgu v Zagrebu dnevno potekajo najrazličnejši dogodki, od otroških predstav, številne kulturne in umetniške točke kot tudi zabavni program. Del božičnega trga krasijo tudi številne majhne hiške, ki ponujajo bonbone, medenjake, spominke in ostale izdelke domače obrti. Kot se za božične markete spodobi, je tudi tam na voljo kuhano vino ali vroča čokolada, da pa vam ne bo preveč hladno v okoliških barih v svojih vrtovih ponujajo ogrevanje in odeje. Vsako leto pa je program še bolj pester in je dodanih še nekaj novih atrakcij.

Glede na bližino, je zato Zagreb lahko idealna priložnost za krajši izlet in obisk letošnjega najboljšega evropskega božičnega marketa. Več o dogodkih na božičnem marketu v Zagrebu na povezavi tukaj.

Vsebina in slikovni material povzet po: europeanbestdestinations.com in adventzagreb.com

Martina Ploj

Soustanoviteljica bloga, ki je vedno na preži za ugodnimi letalskimi kartami, zase in za druge. Tri najljubše besede: letalska karta, roadtrip in kulinarika.

Dodaj komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.